به گزارش گروه اجتماعی "خبرگزاری دانشجو"، علی ملازاده عصر امروز در همایش زنان فرهیخته با محوریت حجاب و عفاف در اردبیل اظهار کرد: ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی در وزارت کشور تشکیل شده و قرار است براساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین شورای اجتماعی به وظیفه و رسالت خود براساس مصوبات عمل کند که ستاد در دو موضوع ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و صیانت حقوق شهروندی تلاش و جدیت خود را آغاز کرده است.
وی تصریح کرد: 24 دستگاه دولتی در 310 بند در موضوع ترویج فرهنگ حجاب و عفاف مأموریت و مسئولیت دارند که در این بین صدا و سیما 31 تکلیف و تبلیغات اسلامی 9 تکلیف و وظیفه در این حوزه دارد تا به عنوان دستگاههای برتر بتواند اهداف و موضوعات را پیگیری کند.
رئیس ستاد صیانت از حقوق شهروندی گفت: ما ارزیابیهایمان را با سفر به استانها از 24 دستگاه ذیربط در این حوزه انجام میدهیم و سعی و تلاشمان بر این است تا زمینهای فراهم آید تا ضعفها و کاستیها در این حوزه برطرف شده و یک شرایط مطلوب مورد توجه و دقت نظر قرار گیرد.
ملازاده با بیان اینکه امتیازات دستگاههای اجرایی در بهبود شرایط ترویج فرهنگ حجاب و عفاف رو به فزونی گذاشته و ضعفها و کاستیها در حال برطرف شدن است، افزود: هنوز برای رسیدن به نقطه مطلوب کمی و کاستی وجود دارد که باید سعی کنیم تا این کمی و کاستیها بر مبنای تصمیمات شورای انقلاب فرهنگی و برنامهریزیهای مدون سازمانها و دستگاهها برطرف شود.
وی به برنامههای مشاورهای، فرهنگی، ترویجی و ارتقا وضعیت حجاب و عفاف کارکنان دستگاههای دولتی اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به تأثیرگذاری کارکنان دولت در سطح جامعه و خانوادهها مبنای حجاب و عفاف و اهمیت این موضوع کاملاً مشخص است و باید در مسیری حرکت کنیم تا ضعفها و کاستیها یکی پس از دیگری برطرف شود.
ملازاده در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: وزارت کشور به تمام دستگاههای استانی ابلاغ کرده تا ستاد صیانت از حقوق شهروندی را فعال کنند و در زمینه ارتقا وضعیت حجاب و عفاف نیز باید کارهای فرهنگی و آموزشی در اولویت قرار گیرد و به اعتقاد ما اگر بحث حیا جدی گرفته شود موضوع حجاب و عفاف نیز ارتقا مییابد.
رئیس ستاد صیانت از حقوق شهروندی اضافه کرد: قرار است با الزامی که این ستاد انجام داده در ورودی ادارات افراد با تجربه و دوره دیده به مراجعان بدحجاب تذکر داده و در صورت رعایت نکردن حجاب از ورود آنها جلوگیری شود اما اعتقاد ما بر این است که به جای کار سلبی باید کار ایجابی را مد نظر قرار داد.