به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از وبدا، حسن قاضیزاده هاشمی در جمع صمیمی پزشکان، پرستاران و کارکنان مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی ابنسینا و عیادت از بیماران بستری از این بیمارستان روانپزشکی اظهار داشت: حضور من در مرکز روانپزشکی در این لحظات پایانی سال بعد از خدا قوت گفتن به پرسنل بیمارستان، به این دلیل است که در حوزه سلامت روان مشکلات زیادی داریم و امکانات کمی در کشور برای این قسمت وجود دارد.
وی گفت: تعداد تختهای روانپزشکی خیلی کم است و نزدیک به 40 هزار تخت در سراسر کشور کمبود داریم که امیدوارم در سال جدید خیرین سلامت و نیکوکاران در این حوزه به بیماران و دولت کمک کنند تا تعداد تختها افزایش پیدا کند.
وزیر بهداشت با اشاره به قدمت 60 ساله بیمارستان روانپزشکی حجاری اظهار داشت: برای نخستین بار در سطح وزارت بهداشت قائممقام مشارکتهای مردمی منصوب شد که با جلب حمایت نیکوکاران بتوان مشکلات اینگونه مراکز را برطرف کرد.
هاشمی با بیان اینکه بیماران مبتلا به اختلالات اعصاب و روان از محرومترین بیماران هستند، اظهار کرد: به دلیل مزمن شدن اینگونه بیماریها هزینههای سنگینی برای خانوادههای بیماران به همراه دارد که حوزه سلامت باید در این زمینه کمک کند.
وزیر بهداشت با تشکر از همه کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به خاطر تلاشهای انجام شده در سال 93 گفت: خوشحالیم در سال 93 اجماعی در بین تمام گروهها و نهادها مرتبط انجام شد که اتفاقات خوبی را رقم زد.
وی بزرگترین دستاورد سال 93 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را همنوایی دولت و مجلس در حوزه سلامت دانست.
وی ضمن ابراز مسرت از اقدامات ارزشمند در بیمارستان روانپزشکی ابن سینا از جمله تفکیک سنی بیماران، نوسازی بخشها و پرداخت مطالبات کارکنان این مرکز درمانی گفت: در گذشته به دلیل هزینههای زیاد درمانی، کمبود داروها و مشکلات تجهیزات پزشکی مردم در مراجعه به بیمارستانهای دولتی دچار اسیب میشدند که با اجرای برنامه تحول نظام سلامت پرداختی از جیب مردم از 38 درصد به 6 درصد کاهش یافت و برای روستاییان این کاهش به سه درصد رسید، همچنین مقیمی پزشکان در بیمارستانها، توزیع حدود 4 هزار نفر پزشک متخصص در بین بیمارستانهای کشور، نوسازی بیمارستانها از جمله اقدامات انجام شده در این سال بود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه اقلام دارویی در خانههای بهداشت به بیش از دو برابر در روستاها افزایش پیدا کرده و به 400 قلم رسیده گفت: در سال 93 انواع واکسنها در اختیار مردم قرار گرفت و واکسن جدیدی نیز اضافه شد، مکملهای غذایی برای مادران باردار، نوزادان و دختران و پسران در دوره دبستان در دسترس قرار گرفت و شاید برای نخستین بار در شهرهای زیر 20 هزار نفر در تمام مراکز بهداشتی پزشک حضور دارد و این برای مدیران حوزه سلامت خیلی افتخار آمیز است.
هاشمی با بیان اینکه شهر مشهد دارای بیشترین جمعیت حاشیهنشین است اظهار داشت: یکی از اقدامات خوبی که شروع شد پرداختن به حاشیه نشینها است که شرایطی بدتر از روستاهای مرزی دارند و از ابتداییترین خدمات بهداشتی محروم هستند، و اکنون خوشحالیم اعلام کنیم در مشهد همه حاشیهنشینان تحت پوشش خدمات بهداشتی قرار گرفتند و به ازای هر هزار نفر یک کارشناس بهداشت و به ازای هر 45 تا 50 هزار نفر یک مرکز بهداشتی درمانی راهاندازی شد.
وی افزود: طبق برنامهریزی انجام شده قرار است در پایان سال 94 برای 9 تا 10 میلیون نفر جمعیت حاشیهنشین کشور این خدمات ارائه شود.