به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از ستاد اطلاع رسانی دهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۵، مدیر منابع انسانی شرکت رهنما، یکی از حامیان مالی این مسابقات، ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این رقابت ها گفت: این مسابقات فرصت بسیار مناسبی برای ارائه توانمندی های مبتنی بر دانش و نوآوری است.
محمدحسن شهرمیانی افزود: به نظرم شرکت کنندگان در این رقابت ها به عنوان یک رقابت و یا حتی حرفه و شغل به آن نگاه نمی کنند، بلکه آن را کمکی برای رسیدن به اهداف علمی خود می دانند.
وی با اشاره به اولین حضور خود در این مسابقات، تصریح کرد: در کنار هم قرار گرفتن این تعداد نخبه و پژوهشگر در حوزه فناوری برای من بسیار جالب و جدید بود، باید اعتراف کنم پیش از این، چنین پیشرفتی در علم رباتیک را متصور نبودم.
مدیر منابع انسانی شرکت رهنما افزود: در این مسابقات، ایده ها و اختراعات بسیار خوبی دیدم. جوانان بااستعدادی در این رقابت ها حضور دارند که با کمترین امکانات، دست آوردهای بسیار ارزشمندی داشته اند؛ قرار گرفتن در کنار این جوانان حس بسیار خوبی به من داد که باید از دانشگاه آزاد قزوین به دلیل فراهم آوردن این شرایط تشکر کنم.
شهرمیانی هدف از حمایت مالی از این مسابقات را عمل به رسالت اجتماعی شرکت رهنما اعلام و خاطرنشان کرد: معتقدیم موقعیت یک سازمان با وضعیت نیروی انسانی آن ارتباط مستقیم دارد و می تواند باعث ماندگاری یک تجارت و شرکت باشد. بر این باوریم با استفاده از افراد مستعد و فراهم آوردن فضایی پویا و شاد، می توانیم نوآوری ایجاد کنیم و به پیشرفت های خوبی در سطح سازمان برسیم.
وی در خصوص حمایت شرکت ها و سازمان های مختلف از مسابقات علمی گفت: دانشگاه آزاد قزوین محیطی فراهم کرده تا ما با افراد خلاق روبرو شویم، اما خیلی از اوقات در این زمینه شعاری عمل شده و باید بپذیریم که در زمینه ارتباط دانشگاه با صنعت اقدامات زیادی صورت نگرفته است. البته در این میان شرکت های خصوصی نیز با مشکلاتی مواجه هستند و به همین دلیل علاقه ی چندانی برای به خدمت گرفتن نیروهای کم تجربه ندارند. باید راه مناسبی برای استفاده از دانش دانشگاهی پیدا کنیم، مسابقات ربوکاپ آزاد ایران می تواند پلی برای ارتباط صنعت و دانشگاه باشد.
شهرمیانی ادامه داد: بسیاری از شرکت ها به دلیل داشتن مشکلات اقتصادی در این زمینه محتاطانه عمل می کنند، باید ببنیم حضور در این مسابقات چه ارزش و دستاوردی می تواند داشته باشد. اگر بهره ای داشته باشد، شرکت ها ترغیب می شوند، زیرا می توانند در این مسابقات نیروی انسانی خوبی پیدا کنند. شناخته شدن یک مجموعه در چنین فضایی به سمت بازار کسب و کارهای مبتنی بر خلاقیت و نوآوری خواهد بود. تجربه ی حضور در این مسابقات یک ارزش را برای سازمان ایجاد می کند و می تواند مشوق و مبلغ حضور در این مسابقات باشد.
مدیر منابع انسانی شرکت رهنما ضمن دعوت از افراد دارای ایده، گفت: ما پتانسیل خوبی داریم که از ایده های موجود حمایت کنیم، در همین راستا افرادی که دوست دارند فضای کسب و کار را تجربه و ایده های خود را تجاری کنند، شرکت ما فرصت مناسبی در اختیار آن ها قرار می دهد.
وی یکی دیگر از اهداف شرکت رهنما از حضور در این مسابقات را جذب نیروی انسانی مستعد و معرفی این شرکت عنوان و خاطرنشان کرد: البته حضور در چنین مسابقاتی به خودیِ خود بسیار ارزشمند است، زیرا افرادی با کمترین امکانات به بزرگترین چیزها فکر می کنند و این بسیار قابل احترام است.
شهرمیانی نقش دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در پیشبرد علم رباتیک در کشور را بسیار موثر دانست و گفت: این دانشگاه در این عرصه پیشگام بوده و برای ارتقای اعتبار این مسابقات تلاش می کند، خوشبختانه این شناخت ایجاد شده و اکنون باید حمایت هایی از سوی مجموعه های دیگر از این مسابقات صورت گیرد تا همچنان شاهد رشد علم رباتیک در کشور باشیم. فکر می کنم با توجه به پتانسیل های موجود، آینده ی خوبی در انتظار این صنعت در ایران خواهد بود.
مدیر منابع انسانی شرکت رهنما در پایان ضمن قدردانی از مجموعه ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و شخص دکتر موسی خانی گفت: رییس کمیته ملی ربوکاپ ایران با تفکر و درایتی ستودنی و تاکید بر نوآوری، این مسابقات را برگزار کردند که امیدوارم در سال های آینده با کیفیت بهتری برگزار شود و شاهد پیشرفت روز افزون علم رباتیک در کشور باشیم و ما هم بتوانیم در کنار این دانشگاه به برگزاری این مسابقات کمک کنیم.