کد خبر:۴۰۲۲۲۸
بانوی مسلمان شده کنگویی در همایش «چرا من مسلمان شدم؟» مطرح کرد:

شهادتین یاد دوباره خداوند و بازگشت به عهدی است که با او بسته‌ایم

ریما پلانگا، بانوی مسلمان شده کنگویی گفت: دین اسلام، انسان‌هایی که تازه متولد شده‌اند را پاک دانسته و همه را مسلمان می‌خواند و شهادتین نوعی یادآوری برای یاد و ذکر دوباره خداوند و بازگشت به عهدی است که با خدا بسته‌ایم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، همایش «چرا من مسلمان شدم؟!» با حضور ریما پلانگا، بانوی مسلمان شده از کشور کنگو و محمدعلی رستمیان، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان توسط گروه معارف اسلامی و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

 

در ابتدای این همایش، ریما پلانگا که دارای مدرک دکتری فلسفه و کلام اسلامی از جامعة المصطفی قم می‌باشد، با اشاره به حضور مستمر راهبه‌های مسیحی در خانه وی در کشور کنگو، گفت: آنها دائما به ما سر می‌زدند و با ارائه دلایل و توضیحات سعی داشتند به ترویج مسیحیت بپردازند؛ اما دلایل آنها قانع کننده نبود و ما جواب درستی نگرفتیم.

 

وی که جمعیت مسلمانان کنگو را حدود یک درصد جمعیت این کشور تخمین می‌زد، افزود: اقوام ما هر سال در ماه رمضان چه مسیحی و چه مسلمان دور هم جمع می‌شوند و عبادت می‌کنند و روزه می‌گیرند، اما اطلاعات افراد مسلمان آنقدر ضعیف است، که توانایی توجیه و توضیح دین اسلام را ندارند.

 

ریما پلانگا تفاوت اسلام با دیگر ادیان الهی همچون مسیحیت و یهودیت را سه مورد بیان کرد، و بیان داشت: اولین تفاوت بین دین اسلام و آیین مسیحیت را نحوه تعریف خدا دانسته و با تمجید از دین اسلام، تعریف خدا را بسیار روشن و منطقی خواند.

 

وی تفاوت بعدی را تبعیض در آیین مسیحیت و یهودیت خواند و گفت: در این ادیان انسان‌ها را به دو قوم برگزیده و غیر برگزیده تقسیم می‌کنند. آنها خودشان را قوم برگزیده می‌دانند که برای نجات دیگران آمده اند.

 

پلانگا نحوه روی آوردن به دین اسلام را متفاوت از گرویدن به سایر ادیان دانست و افزود: در آیین مسیحیت، هیچ کس مسیحی به دنیا نمی‌آید و حتما باید غسل تعمید را انجام داده و از گناه پدرش آدم (ع) پاک شود و در آن زمان است که مسیحی می شود.

 

وی افزود: نگاه اسلام در واقع خلاف این نظر است، چراکه دین اسلام، انسان‌هایی که تازه متولد شده اند را پاک دانسته و همه را مسلمان می‌خواند و شهادتین نوعی یادآوری برای یاد و ذکر دوباره خداوند و بازگشت به عهدی است که با خدا بسته ایم.

 

وی با اشاره به محدودیت‌ها و روزهایی که به عنوان یک دختر دانش آموز به مدرسه می‌رفته است، گفت: به من می‌گفتند چرا اسلام آوردی؟ دیدگاه اسلام در مورد زنان نادرست است و اسلام برای زنان ارزشی قائل نیست. آنها نماد بی ارزشی زن را حجاب عنوان می‌کردند و به من می‌گفتند که باید در خانه بمانی و نباید تحصیل کنی.

 

پلانگا ادامه داد: درپی همین محدودیت‌ها بود که به مطالعات مذهبی علاقه‌مند شده و تصمیم به تحصیل در حوزه گرفتم تا بتوان آشنایی کامل با معارف اسلامی پیدا کنم. بعد از آن بود که با جامعة المصطفی آشنا شدم و الان ۱۴ سال است که در این مکان تحصیل می‌کنم. انشاالله بتوانم بعد از فارغ التحصیلی به کشورم برگردم و به مردم کشور خدمت کنم.

 

وی هدف خود را معرفی اسلام عنوان کرده و افزود: من به دنبال مسلمان کردن دیگران نیستم؛ بلکه بنده اسلام را توجیه و توضیح داده و بعد از آنکه با روحیات و خصوصیات طرف مقابل آشنایی کامل پیدا کردم، وی را به اسلام دعوت می‌کنم. چرا که با گرویدن به اسلام باید تبعات آن را بپذیرد و به انجان فرایض و دیگر امور بپردازد.

 

ریما پلانگا همچنین در پاسخ به اینکه چرا یک عده ای مسلمانان آفریقا به مسیحیت روی آورده اند، گفت: مردم مسلمان آفریقا به دلیل این که به طور کامل بر دین اسلام اشراف ندارند، با ترویج دیگر ادیان، منحرف می‌شوند و همچنین عده ای دختران مسلمان که با شوهران مسیحی ازدواج می‌کنند نیز تحت فشار شوهران و یا عدم آشنایی کامل با دین مبین اسلام، دست از اسلام بر می‌دارند که بسیار جای تامل دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار