به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، روز گذشته "فرزانه آرامش" رئیس دانشکده فنی و حرفهای دختران یاسوج و زینب هاشمی مدیرکل امور بانوان استانداری استان کهگیلویه و بویراحمد با مادران "خانه سالمند رحمت" شهر یاسوج دیدار کرد و جویای احوال این خانمهایی شد که الان به جز خاطرات شیرین دوران جوانی شاید دلخوشی دیگری ندارند.
بنابراین گزارش، دانشجویان که با "خانم آرامش" در این دیدار شرکت کرده بودند، با شاخههای گل سعی کردند تا لبخندی برای لبهای این مادران سالخورده بگذارند.
این استاد(آرامش) این بار کلاس درسش در خانه سالمندان برگزار شد تا به مادران آینده(دانشجویان) بگوید که مادرانشان امروز با چه شور و حالی برای پرورش آنان وقت میگذرانند و هیچگاه این چنین روزی(خانه سالمندان) به خود نمیبینند.
این معلم از جایگاه مادر گفت که نباید در این چهار چوب ختم شود و اینکه هرگز نباید بگذاریم تا مادرانمان یک لحظه احساس تنهایی کنند. او مادران را بزرگترین معلمان بشریت خواند و ظلم و ستم بر علیه آنان را گناهی نابخشودگی تلقی کرد.
باورش سخت بود این کلاس با بقیه کلاسهای دانشگاهی متفاوت بود، اینجا نه کتاب بود و نه دفتر، نه میز بود و نه تخته، فقط اشک و لبخند با یکیدگر آمیخته شده بودند و دختران یاسوج درس وفاداری به والدین را میآموختند.
مادران خانه رحمت یاسوج با دیدار دختران دانشجو شاد شدند و این اقدام آنان را بسیار نیکو بر شمردند و از تنهایی و بی کسی گفتند، از اینکه سالها است هیچ کس به میهمانی آنان نرفته و در این چهار چوب منتظر مرگ باشند.
خیلی از بغضها ترکید و مادران خانه رحمت از فرزندان خود گفتند که روزها برای آنان زحمت کشیده بودند و امروز در اوج ناتوانی نیازمند آنان هستند که روزی تکیهگاهی چون آنها داشتند و امروز نیستند و گوشهای در کنار زن و فرزند خود عمر سپری میکنند بیانکه بدانند هنوز دعای خیر مادرشان سر سجاده سحرگاهی برای انان تلاوت میشود، مادرانی که زخم خورده بودند و لب به اعتراض نمیگشودند که نکند باعث عذاب الهی فرزندانشان شوند.
"آرامش" کلاس درس خود را با چند بیت شعر در وصف مادران پس از ۲ ساعت به پایان رساند، این بار دانشجویان علاقهای به اتمام جلسه درس نداشتند و میخواستند بمانند تا در کنار مادران رحمت آرامش بگیرند.
گفتنی است، در این مرکز نگهداری ۴۳ مادر سالخورده بالای ۵۰ سال زندگی میکنند.