آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۶۶۵۵
استاد حوزه و دانشگاه‌های ارومیه:

اعتکاف رگ‌های گرفته قلب باطنی انسان را باز می‌کند

استاد حوزه و دانشگاه‌های ارومیه گفت: انسان دو نوع قلب دارد، ظاهری و باطنی که ظاهری همان قلب فیزیکی است اما باطنی دل انسان است که در اثر گناهان رگ‌هایش گرفته می‌شود و اعتکاف آن را برطرف می‌کند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، حجت‌الاسلام ارجمندی در جمع دانشجویان معتکف دانشگاه آزاد ارومیه گفت: مشهور است اهل سلوک و معرفت رجب و شعبان و رمضان را بهار عارفان می‌نامند.

 

وی افزود: همه بهار را به خاطر خاصیت‌ها و خصوصیاتش دوست دارند، اما بهار اهل عرفان از رجب شروع می‌شود، اینکه در دعای تحویل سال می‌گوییم که پروردگارا حال ما را به بهترین حال‌ها تغییر ده، به دلیل این است که انسان بی‌حال از هیچ چیز در زندگیش لذت نمی‌برد.

 

استاد حوزه و دانشگاه های ارومیه تصریح کرد: حال خوب مال دل است، در این دعا می‌گوییم ای دگرگون کننده دیده‌ها و قلب‌ها، چون اگر دو چیز خوب شود همه چیز خوب است و آن فکر و دل  فرد است.

 

حجت‌الاسلام ارجمندی گفت: قلب به دو صورت ظاهری و باطنی وجود دارد که قلب ظاهری همین قلب جسمی و فیزیکی است؛ اما قلب باطنی از سه جز نفس و عقل و دل تشکیل می‌شود و نقطه باطنی وصل انسان به خدا دل او است.

 

وی در رابطه با تاثیر اعتکاف بر قلب و روح انسان تصریح کرد: گاهی اوقات قلب انسان در اثر معصیت و گناهان دچار گرفتگی می‌شود و ایامی به مانند ایام البیض این گرفتگی‌ها را برطرف می‌کند.

 

حجت‌الاسلام ارجمندی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) افزود: در حدیثی امام صادق(ع) سه علامت گرفتن نبض قلب باطنی را بیان می‌فرمایند؛ یک عدم شیرینی طاعت و عبادت حق، دوم عدم مهار معصیت و سوم عدم توجه به حلال و حرام‌های الهی.

 

وی با اشاره به ماجرای گفتگو حضرت موسی(ع) با خداوند در کوه طور، اعلام کرد: حضرت موسی(ع) به کوه طور می‌رفتند، مردی گفت؛ به خدا بگو چرا من گناه می‌کنم ولی عقابم نمی‌کنی؟ حضرت موقع برگشتن از طور به آن مرد فرمود که خداوند می‌فرماید برای او همین بس که توفیق نیایش با خودم را از او سلب کرده‌ام.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار