به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، علي مطهري عصر امروز در جلسه پرسش و پاسخ دانشجويي در نمازخانه دانشگاه مهندسي فناوريهاي نوين قوچان با بيان اين مطلب كه ولايت فقيه به معني تعطيلي عقل نيست و اصولگرايان در نابسامانيهاي اجاد شده شريكاند، گفت: امروز بايد بدون ملاحظه برخورد شود و قوه قضائيه وظيفه سنگيني دارد و اينكه معاون اول رئيس جمهور سابق را در دولت قبل جرأت نميكردند ورود پيدا كرده و بعد از 5 سال ورود و حكم صادر كردند.
وی با يادآوري اين مطلب كه دولت و مجلس در جلسات خصوصي به اين موضوع اذعان داشتند كه مسئله يارانهها به اصل انقلاب را آسيب ميزند، تأكيد كرد: يارانه با اقتصاد مقاومتي سازگار نيست و طبق قانون مجلس به هر نفر بيشتر از 15 هزار تومان نميرسيد ولي احمدينژاد اين ميزان را 45500 تعيين كرد.
وي ادامه داد: دولت بايد دستش به سمت مردم دراز باشد اما الان برعكس شده و با اين وضع كشور درست نخواهد شد چون دولت از بانك مركزي، شركت نفت و... قرض ميگيرد تا يارانهها را بريزد و ما ميگوييم بياييد با مردم صحبت كنيد زيرا مردم حرفهاي صادقانه را قبول دارند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر اين موضوع كه در بحث اصولگرايي و اصلاحطلبي اين دستهبنديها را قبول ندارم، ابراز داشت: در حال حاضر اصولگراياني داريم كه اصلاحطلب تر از اصلاحطلبان هستند و اصلاحطلباني كه اصولگراتر از اصولگرايان هستند و امثال بنده داخل اين قالبها جا نميگيرند.
وي با اشاره به حوادث سال 88 و اينكه بايد سهم همه طرفهاي آن حوادث روشن شود، يادآور شد: ما ميگوييم درباره حوادث 88 عدالت رعايت شود و اگر لازم است محاكمه شوند و اينكه بگوييم فقط آن دو نفر مقصراند به معناي پاككردن صورت مسئله است زيرا در آن زمان انتخابات از حالت طبيعي خارج و برخي افراد به ستادهاي اين دو نفر نيز حمله كردند.
مطهري خاطرنشان كرد: تا زماني كه عدالت اجرا نشود كارها درست نشده و ما ميخواهيم مشكل حل شود و اينكه ميگويند اسنادي در دخالت بيگانگان در حوادث سال 88 وجود دارد من نديدم و اينكه بيگانگان بعد يك حادثه اشتباه در كشور حمايت كنند دليل نميشود.
وي افزود: هر انتقادي كه از نظام ميشود رسانههاي خارجي حمايت ميكنند و حتي مقام معظم رهبري بيانيه 8 مادهاي را صادر كردند مورد تمجيد VOA و BBC قرار گرفت.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اين موضوع شوراي عالي امنيت ملي در مواقعي مثل شورش ميتواند رهبران آن را در حصر قرار دهد، گفت: به نظر من شوراي عالي امنيت ملي چنين حقي ندارد كسي را بدون محاكمه فردي در حصر قرار دهند و ادامه حصر بدون حكم قضايي كار غير قانوني است.
وي اضافه كرد: البته ميتوان گفت كه تا پايان دولت قبلي نيز ميشد دلايلي براي حصر آورد؛ اما از اين دولت به بعد هيچ فلسفهاي حصر ندارد و اينكه برخي ميگويند اينها را حصر كنيد تا توبه كنند يا بميرند در هيچكجاي اسلام وجود ندارد.
مطهري يادآور شد: ممنوعالتصويري و ممنوعالبياني رئيس جمهور اسبق خلاف قانون بوده و اين تصميم قوه قضائيه است كه قوه قضائيه بدون محاكمه حق چنين كاري را نداشته است.
وي با اشاره به اين مطلب كه به عهده وزارت امور خارجه و تيم مذاكرهكننده است كه صلاح انتشار فكشيت يا همان گزارشبرگ را تشخيص بدهند، تأكيد كرد: شايد انتشار آن به ضرر مذاكرات بوده و انسجام داخلي را از بين ببرد و مسئله فك شيت مهم نيست بلكه بايد مراقب متن نهايي توافقنامه باشيم.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با بيان اين موضوع كه موافق استانيشدن انتخابات بوده و در مجموع اين طرح به نفع كشور است، اظهار كرد: در موضوع اتفاقات رخداده در شيراز شوراي تأمين توصيه كرده بود به دانشگاه كه بهتر است اين جلسه برگزار نشود و استانداري و دانشگاه اين تصميم را به اطلاع من نرسانده بودند و تنها مجوز دانشگاه براي من ارسال شده بود.
وي افزود: اين مصوبههاي شوراي تأمين قابل بحث بوده و آن اينكه ميگويند شوراي تأمين مصوب كرده اتفاق يا موضوع خاصي نيافتد؛ اما برخي از اعضاي شورا ميگویند كه من به عنوان نماينده سپاه يا غيره مخالفم كه اين نميشود مصوبه!
مطهري تصريح كرد: بايد بگويند كه اگر شيراز بياد گروهي مخالف و گروهي موافق هستند كه باهم درگير ميشوند و اين ميشود مصوبه درست اما اگر بگويند كه اگر بيایید افراد ما ميآيند، بهم ميريزند بايد جلویش را بگيرند، حق چنين كاري را ندارند.
وي در پاسخ به سؤال دانشجويي مبني بر سخنان رئيس جمهور درباره پليس و اين سخن كه پليس مسئول اجراي اسلام نيست بلكه مسئول اجراي قانون است، گفت: اين حرف آقاي روحاني را قبول ندارم و يك حرف متناقض ايشان گفتند چون مگر ميشود پليس جلوي يك مشروبفروشي بازشده را نگيرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اين موضوع كه اين سخن رئيس جمهور كه ميگويند امر به معروف منحصر به حجاب نيست موجب ميشود افراد سهلانگار در اين امر را جري تر كند، بيان كرد: امر به معروف شامل خيلي مسائل ميشود از مسائل حكومتي تا مسائل پايينتر و يك موضوع گسترده است و بيان اين سخن و تكرار آن موجب علامت دادن به افراد سهلانگار خواهد شد.