کد خبر:۴۱۰۵۹۵

اخطار ناوگروه ارتش به ناوها و هواپیماهای آمریکایی و فرانسوی در خلیج عدن

ناوگروه ۳۴ نیروی دریایی ارتش به بالگردها، ناوها و هواپیماهای آمریکایی و فرانسوی که قصد داشتند از حدود پنج مایلی ناوگروه عبور کنند، اخطار داد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» ناوگروه 34 نیروی دریای ارتش جمهوری اسلامی ایران به گلوگاه تنگه باب المندب رسید.

 

این چندمین بار است که ناوگروه 34 ارتش جمهوری اسلامی ایران برای حفاظت از منافع اقتصادی ایران در آب‌های بین‌المللی طول 400 مایلی خلیج عدن را طی کرده و به اسکورت کشتی‌های تجاری ایران و ماموریت‌های محوله پرداخته است.

 

شب گذشته که ناوگروه 34 نیروی دریایی از 30 مایلی بندر عدن یکی از مهمترین بنادر کشور یمن می‌گذشت باز حساسیت کشورهای ائتلاف از جمله امریکا و فرانسه نسبت به حضور ناوگروه 34 جمهوری اسلامی ایران در خلیج عدن زیاد شد و بالگرد و هواپیما و ناو خود را به سمت ناوشکن البرز و ناو لجستیک بوشهر فرستادند و می‌خواستند حدود پنج مایلی ناوگروه را رد کنند که با هشدار جدی افسران فرماندهی ناوشکن البرز، از ناوگروه ایران عذرخواهی کردند و مسیر خود را تغییر دادند.

 

هم‌اکنون ائتلاف غربی عربی برای بمباران شهرهای مختلف یمن ایجاد شده و ناوشکن‌های کشورهای ائتلاف فقط مشغول جنایت‌های خود در یمن هستند و حتی کشتی‌های آنها که دچار حادثه و تجاوز دزدان دریایی می‌شوند به کمک آنها نمی‌روند.

 

چند روز گذشته ناوگروه 34 ارتش یک فروند کشتی تجاری خارجی را از دست دزدان دریایی نجات داد چرا که این کشتی تجاری بارها از کشورهای ائتلاف خواسته بود که به او کمک کنند، اما هیچ جوابی نشنیدند و در آخر دریادلان نیروی دریایی ارتش به کمک او شتافتند.

 

صبح امروز ناوگروه 34 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به گلوگاه تنگه استراتژیک باب المندب رسید و صحنه‌های بسیار زیبایی از انبوه کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های کشورهای مختلف برای عبور از تنگه هرمز و ورود به دریای سرخ را به چشم دید.

 

تنگه استراتژیک باب المندب راه ورودی اقیانوس هند به دریای سرخ و دریای مدیترانه است و گلوگاهی میان سه قاره آسیا، آفریقا و اروپاست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار