کد خبر:۴۱۱۱۲۳
معاون نهاد رهبری در دانشگاه ایلام:

مسلمانان با گرایش به توطئه مکاران از کتاب آسمانیشان فاصله گرفتند

معاون نهاد رهبری در دانشگاه ایلام گفت: مسلمانان با گرایش به توطئه مکاران عالم مبنی بر دور ساختن پیروان دین اسلام از قرائت قرآن، از کتاب آسمانیشان فاصله گرفتند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، حجت الاسلام هاشمی در محفل انس با قرآن که شب گذشته در دانشگاه ایلام برگزار شد، با اشاره به آیه  «لارطب و لایابس الا فی کتاب مبین» تصریح کرد: این آیه گواه می دهد که ما هرچه از سیاست، زندگی اجتماعی، زندگی فردی، اقتصاد، فرهنگ و غیره بخواهیم در قرآن وجود دارد، اما مسلمانان در سده اخیر با گرایش به توطئه مکاران عالم مبنی بر دور ساختن پیروان دین اسلام از قرائت قرآن و عمل به مضامین آن از کتاب آسمانیشان فاصله گرفتند، لذا جنگ هایی که در جغرافیای اسلامی در راستای حذف فیزیکی، حیثیتی و اعتباری رقم می خورد توسط خود مسلمانان انجام می شود.

 

وی یمن را مصداق آیه لن یجعل الله للکافرین علی المومنین سبیلا اعلام کرد و بیان داشت: همان سازمان ها و کشورهایی هایی که در بروز کوچک ترین مسائل، فریادشان گوش دنیا را کر می کند، نزدیک به ۵۰ روز است که هیچ ندایی برای آزادی یمن سر نمی دهند و در همین حادثه است که اسلحه خانه هایشان فعال و تسلیحات جدیدشان امتحان می شوند.

 

معاون نهاد رهبری در دانشگاه ایلام با تاکید بر اینکه آن ها برای آقایی طالمانه بر جهان از هیچ جنایتی دریغ نمی کنند، افزود: سعی کردند که بیداری اسلامی را به بیزاری تبدیل کنند، اگر مسلمانان با قرآن آشنا بودند این بلا به جانشان نمی افتاد، روایت است که در آخرت قرآن های محجوری که بر سر تاقچه ها بر گرد و غبار فراموشی سپرده شده اند لب به گلایه می گشایند.

 

حجت الاسلام هاشمی گفت: خاصیت قرآن این است که دنیا را با آخرتُ، سعادت را با تلاشُ و بصیرت را با دشمن شناسی گره میزند تا اجازه ندهد کشورهای اسلامی در دام خدعه های دشمن  افتند، هر جا که مسلمانان به حداقل های قرآن توجه کنند پیروز خواهند شد؛ نمونه های این مطلب را می توان در ایران، لبنان و فلسطین دید، اگر ما به قرآن برگردیم شکست ناپذیر خواهیم بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار