علی رفعتی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، با اشاره به سخنان اخیر وزیر کشور در خصوص تغیر استانداران گفت: این اظهار نظر وزیر کشور که از احتمال تغییر استانداران کشور خبر داد، جالب و تعجب آور بود که پس از گذشت حدود دو سال از کار دولت چه اتفاقی باعث این سخن شده است؟
وی افزود: تغییر مسئولیت در مواردی نیاز است و قابل تأمل و پیش بینی است اما آیا در آستانه برگزاری دو انتخابات ملی، این تغییرات به صلاح مملکت و روند اجرایی کشور است؟
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج ادامه داد: با تغییر ازن مسئولیت ها چه تغییر خاصی قرار است که در روند اجرایی کشور پیش بیاید و چرا پس از گذشت دو سال از شروع کار دولت این تصمیم گرفته شد.
وی به بی نتیجه ماندن روند مذاکرات تا کنون اشاره کرد و گفت: شاید ارتباطی بین این تغییرات و و به نتیجه نرسیدن روند مذاکرات وجود داشته باشد به این معنی که وقتی ما دنیا را ۵+۱ و حل تمام مشکلات را در مذاکرات بدانیم، وقتی با مشکلی مواجه شویم دست به تغییر بزنیم، مطمئنا و یقینا با تغییر مسئولیت ها هیچ اتفاقی رخ نمی دهد و همان روند قبلی در مدیریت اجرایی کشور به پیش می رود.
رفعتی افزود: البته شاید دولت اهداف دیگری از این تغییر در سر دارد که به عنوان مثال تغییر رویکرد دولت از نگاه به بیرون به نگاه به درون یک احتمال است که امیدواریم این گونه باشد و دولت برای حل مشکلات کشور امیدش را به نیروهای درونی ببندد نه کشورهای خارجی.
وی ادامه داد: البته جای این سوال باقی می ماند که با همه این تفاصیل چرا دولت در آستانه انتخابات دست به این تغییرات می زند و نبال تغییر در بدنه اجرایی انتخابات می باشد؟
این فعال دانشجویی دولت را مجری برگزاری انتخابات دانست و گفت: دولت موظف است به عنوان مجری برگزاری انتخابات، همچون پدری دلسوز تمام تلاشش را براری سالم و بی حاشیه برگزار کردن انتخابات بنماید و رفتار و منشش به گونه ای نباشد که اجازه برداشت های سوء سیاسی را در اذهان جامعه، نخبگان، رسانه ها و سیاست مداران بدهد.
وی افزود: امیدواریم دولت در این امر و سایر امور مدیریت اجرایی کشور شفاف عمل نماید و از هرگونه شائبه سیاسی و سیاسی کاری بر حذر باشد.