به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، صادقی امروز در نشست با روسا و اعضاء هیات علمی دانشگاههای لرستان در محل دانشگاه لرستان گفت: اساتیدی که می خواهند تحقیقات تخیلی را انجام دهند می توانند انجام دهند اما اعتبار پژوهشی به آنها تعلق نمی گیرد.
وی با بیان اینکه دانشگاهها برای اینکه از زیر بار سرزنش های جامعه و مسئولان خارج شوند باید خود را با ورود به عرصه شرکت های دانش بنیان متحول کنند افزود: البته این به معنای تعطیل کردن آموزش و پژوهش در راستای تولید دانش بنیان نیست.
مشاور رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با تاکید بر اینکه دانشگاهها باید آموزش مهارت ها را در اولویت خود قرار دهند و تنها به دادن مدرک اکتفا نکنند گفت: یکی از اعتراض هایی که به پردیس های مسقر در دانشگاهها وجود دارد این است که مدارک دانشگاهی را بدون آموزش مهارت به دانشجویان اعطاء می کنند.
صادقی با تاکید بر اینکه دانشگاهها و اعضای هیات علمی در قبال توسعه اقتصادی کشور از طریق شرکت های دانش بنیان مسئول هستند بیان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی این آمادگی را دارد که حمایت های لازم را در زمینه ایجاد شرکت های دانش بنیان از دانشگاهها به عمل بیاورد.
وی اظهار کرد: در حال حاضر 1400 شرکت دانش بنیان از دل دانشگاه استنفورد بیرون آمده است و این دانشگاه در 200 شرکت دارای سهام است و 60 درصد بودجه خود را نیز از طریق آنها تامین می کند.
مشاور رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه طی سالهای اخیر از مساله کیفیت در دانشگاهها غافل شده ایم گفت: در حال حاضر 2600 در کشور وجود دارد و این در حالی است که طی سالهای اخیر بدون توجه به کیفیت هر سال 200 دانشگاه را راه اندازی کرده ایم.