کد خبر:۴۱۹۲۴۴
مسئول خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد مطرح کرد:

افزایش ۳۰ درصدی بودجه نشریات دانشجویی/دانشگاه نظارتی بر نشریات دانشجویی قبل از چاپ ندارد

مسئول خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این مطلب که در سال تحصیلی ۹۴ حدود ۳۰ درصد به بودجه نشریات افزوده شد، گفت: هدف دانشگاه این است که دانشجویان از اسپانسرهای متناسب با فضای نشریه خود بهره گیرند و مهم نیست که این حامیان داخل دانشگاه باشند یا خارج آن.

مهدی حافظی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در رابطه با وضعیت نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در ترم گذشته گفت: در حال حاضر ۶۸ نشریه دانشجویی در دانشگاه فردوسی فعال هستند و از ابتدای سال تحصیلی ۹۴ تا کنون ۱۶ مجوز دیگر صادر شده است.

 

وی با اشاره به این‌که در سال تحصیلی گذشته یک مورد توقیف نشریه داشتیم، افزود: در دانشگاه فردوسی هیچ محدودیتی برای فعالیت دانشجویان در امر نشریه دانشجویی وجود ندارند و حتی دانشگاه فردوسی جزو محدود دانشگاه‌هایی است که قبل از چاپ بر نشریات نظارت ندارد و پس از این‌که نشریه‌ای به چاپ می‌رسد مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورت تخلف پیگیری می‌شود.

 

مسئول خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد در رابطه با مشکلاتی که بر سر راه فعالیت دانشجویان در امر نشریه وجود دارد، تصریح کرد: مباحث مالی و تیم سازی از عمده مشکلات فعالیت نشریاتی است.

 

حافظی ادامه داد: به دلیل این‌که فعالیت‌های دانشجویی کمتر از سابق شده و دانشجوی امروز کمتر از دانشجوی سابق فعالیت فوق برنامه دارد؛ بنابراین نمی‌توان افراد جدید را به تیم اضافه و نشریه را به صورت مداوم به چاپ برساند به همین دلیل نشریه پس از مدتی مجوزش را از دست می‌دهد و لغو مجوز می‌شود.

 

قصد دانشگاه این نیست که صد درصد هزینه نشریه را به دانشجو بپردازد

 

وی در رابطه با مشکلات مالی دانشجویان فعال در حوزه نشریات نیز بیان کرد: قصد دانشگاه این نیست که صد درصد هزینه نشریه را به دانشجو بپردازد، بلکه هر ساله دانشگاه جشنواره داخلی برگزار می‌کند و در آن با توجه به کیفیت نشریات، رتبه بندی انجام می‌دهد و نشریات با توجه به امتیازی که کسب می‌کنند از حمایت مالی بهره‌مند می‌شوند.

 

مسئول خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این مطلب که در سال تحصیلی ۹۴ حدود ۳۰ درصد به بودجه نشریات افزوده شد، تصریح کرد:  هدف دانشگاه این است که دانشجویان از اسپانسرهای متناسب با فضای نشریه خود بهره گیرند و مهم نیست که این حامیان داخل دانشگاه باشند یا خارج آن.

 

حافظی در رابطه با میزان نظارت دانشگاه بر این حامیان، خاطرنشان کرد: دانشگاه در این رابطه مسئولیتی ندارد؛ اما ما تذکرات لازم را داده‌ایم و به دانشجویان گفته‌ایم که مجوزهای مربوط به مرکز مربوطه بررسی شود تا با مشکل حقوقی مواجه نشوند.

 

وی در پایان بخش سخنان خود به برگزاری جلسات معاونت فرهنگی و خانه نشریات با مسئولان نشریات دانشجویی در ترم قبل اشاره و تصریح کرد: برگزاری چنین جلساتی متداول است و در ترم‌های آینده نیز برگزاری این جلسات جهت رفع مشکلات فعالین حوزه نشریات ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار