به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»؛ سومین نشست مشترک اعضای هیأت رئیسه دانشگاههای تهران و علوم پزشکی تهران یکشنبه هفتم تیر ماه 1394 در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در ابتدای این جلسه،جعفریان رئیس دانشگاه طی سخنانی گفت: با همکاری و همیاری خوب میان دو دانشگاه، میتوانیم نتایج خوبی بگیریم. چرا که علاوه بر غیرقابل تفکیک بودن ارتباطات فیزیکی دو دانشگاه، فرصتهای مناسبی برای ارتباط معنوی و روانی دو دانشگاه وجود دارد.
در ادامه محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران ضمن تأکید بر همکاری بیش از پیش دو دانشگاه و ارایه راهکارهای ابتکاری برای افزایش این همکاری گفت: با توجه به ارتباطات گسترده بینالمللی، دو دانشگاه باید بتوانند در عرصه بینالملل نمایندگی یکدیگر را به عهده بگیرند. همچنین یکی بودن دو دانشگاه منجر به اجرای بهینه و هزینه کمتر پروژههای در دست احداث میشود.
نیلی با اشاره به اهمیت ورود دانشگاهها به حوزه کسب و کار و فناوریهای نوین، فعالیتهای منتهی به خلق ثروت را از زمینههای مناسب برای همکاری دو دانشگاه عنوان کرد و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را آماده همکاری برای کمک به شرکتها و مراکز پیش رشد وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست.
در ادامه، معصومی معاون پژوهشی دانشگاه تهران، به ارائه گزارش اقدامات انجام شده کمیته پژوهشی در راستای تفاهمنامه همکاری میان دو دانشگاه پرداخت و گفت: در تعاملات میان دو دانشگاه، پژوهش انعطاف بیشتری دارد و تلاش شد تا زمینههای همکاری در چهار حوزه همکاریهای مشترک پژوهشی، حوزه نشر و مالکیت فکری، استفاده از کتابخانه مرکزی هر دو دانشگاه، امکان تبادل اطلاعات و منابع مالی و امکان همکاری در زمینه مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان مورد بررسی قرار بگیرد.
سپس خردمند معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن ارائه گزارشی در خصوص اقدامات صورت گرفته در مورد تفاهمنامه دو دانشگاه، به تبیین پروژه مرحبای اتحادیه اروپا پرداخت و گفت: با استفاده از اسکولارشیپ این پروژه، 13 دانشجوی دانشگاه تهران و سه دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران توانستند در دانشگاههای اروپا حضور پیدا کنند. همچنین دیگر دانشگاهها نیز به نوعی از این سهمیه بهرهمند شدند.
وی با اشاره به پرتال مشترک Educationaliran میان وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت و وزارت علوم گفت: به سه دانشگاه از وزارت بهداشت شامل دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و شیراز و همچنین سه دانشگاه وزارت علوم شامل دانشگاههای تهران، شریف و امیرکبیر پسوردهای ورود به این عرصه داده شده است. در این میان تلاش وزارت بهداشت بر آن است تا سایر دانشگاههای علوم پزشکی وارد این پرتال شوند.
در ادامه محقر رئیس سازمان سرمایهگزاری دانشگاه تهران با ارائه گزارشی از پیشرفت این طرح توسعه و ساندهی و ضمن بیان تاریخچه ای از چگونگی تصویب طرح در سال 82 گفت: طبق این طرح قرار شد تا 70 درصد از املاک اطراف دانشگاه تهران به تملک این دانشگاه و 30 درصد مابقی به تملک دانشگاه علوم پزشکی تهران درآید.
وی با اشاره به ناقص ماندن این طرح از حدود هفت سال پیش تاکنون گفت: این فاصله زمانی مقداری کار را دشوار کرد ولی از یک سال و نیم گذشته، با پیگیریهای بعمل آمده از طریق معاونت ریاست جمهوری، منابع مورد نیاز این طرح را با جدیت پیگیری و در طراحی، ایده پردازی و جلب سرمایه گذاری به صورت عملیاتی به پیش برویم.