آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۳۷۱۳

دوره آموزشي مبانی قرآنی در موسیقی ایرانی در اندونزی برگزار مي‌شود

به همت رايزنی فرهنگي ايران در اندونزي، دوره عالي آموزش تخصصي مبانی و تاریخچه مقامات قرآنی در موسیقی ایرانی با تدریس استادي از كشورمان برای اساتيد قرآني اندونزیایی، برگزار مي‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از  اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، حجت‌الله ابراهيميان، رايزن فرهنگي كشورمان در اندونزي با بيان مطلب فوق گفت: طي جلسات متعدد از 3 ماه قبل تاکنون كه با اتحاديه حافظان و قاريان اندونزي برگزار شده است، مقرر شد تا يك دوره آموزش عالي تخصصي مقامات قرآنی با حضور استاد قرآني از ايران و شرکت منتخباني از اساتید قرآنی اندونزیایی در جاكارتا برگزار شود.

 

وي افزود: اين دوره توسط يكي از اساتيد برجسته قرآني از ايران در خصوص نغمات قرآني برگزار خواهد شد كه اميدواريم به نتايج مطلوب در اين خصوص برسيم.

 

ابراهيميان با بيان اينكه رايزني فرهنگي ايران در دوره‌هاي مختلف با اتحاديه حافظان و قاريان قرآن كريم اندونزي، ارتباط بسيار خوبي داشته است، گفت: در جلسه اخير كه در حضور پرفسور عقيل منور، رييس اين اتحاديه و وزير اسبق دين اندونزي برگزار شد، درباره برگزاري اين دوره عالي آموزشي بحث و تبادل نظر شد.

 

رايزن فرهنگي كشورمان در اندونزي همچنين بيان كرد: به منظور برگزاري جلسه آموزش عالي مقامات قرآني توسط استاد قرآني ايراني، تاكنون چندين جلسه هماهنگي برگزار شده كه در 12 تیر، به نتيجه نهايي رسيديم و بر اساس آن اين جلسه آموزشي طي 4 روز و در 40 ساعت كاري برگزار مي‌شود كه طي آن استاد ايراني به اساتيد اندونزيایی مقامات قرآنی را آموزش خواهد داد.

 

ابراهيميان افزود: 35 استاد قرآني در جاكارتا در اين دوره آموزشي عالي و تخصصي كه مهر ماه امسال برگزار مي‌شود، حضور خواهند داشت.

 

وي با بيان اينكه اين دوره آموزشي يكي از برنامه‌هاي مهم رایزنی فرهنگي ايران در سال جاري است، گفت: اميدواريم بتوانيم در اين زمينه موفق بوده و مباحث قرآني را در اندونزي گسترش دهيم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار