کد خبر:۴۲۶۱۲۴
شریفی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

مسئولان دانشگاهی به بهانه شادی و نشاط از خطوط قرمز اسلام عبور نکنند

یک فعال دانشجویی با اشاره به تاثیرات مخرب برگزاری اردوهای مختلط در دانشگاه گفت: مسئولان دانشگاهی جهت ایجاد فضای نشاط واقعی که دانشجو را پویاتر، فعالیت‌های او را بیشتر و موجبات بروز و ظهور دانشجو را ایجاد می‌کند و به بهانه شادی و نشاط از خطوط قرمز اسلام عبور نکنند.

سید وحید معتمد شریفی، در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع دانشجویان در خصوص غلط بودن برگزاری کنسرت موسیقی و برگزاری اردوهای مختلط در دانشگاه گفت: باید در ابتدا مسئولان مربوطه دانشگاهی نشاط را تعریف کنند.

 

وی ادامه داد: باید این سئوال را از خود پرسید که آیا ایجاد شرایط غیر اخلاقی در اردوهای دانشگاهی آن هم برای جوانانی که دارای ظرفیت خطا و اشتباه هستند چه شادی را به دنبال دارد؟ این سئوال نیز باید پاسخ داده شود که این نوع شادی رابرخی مسئولان فرهنگی دانشجویی از کجا آورده‌اند؟

 

شریفی با اشاره به تاثیرات مخرب برگزاری اردوهای مختلط در دانشگاه، بیان داشت: جهت ایجاد فضای نشاط واقعی که دانشجو را پویاتر، فعالیت‌های او را بیشتر و موجبات بروز و ظهور دانشجو را ایجاد می‌کند، هزاران برنامه معرفتی، اخلاقی و اسلامی وجود دارد که در هیچ کدام نیاز نیست مسئولان دانشگاهی به بهانه شادی و نشاط از خطوط قرمز اسلام عبور کنند.

 

وی لغو برنامه‌های تشکلی به هر بهانه را موجب سرخورده شدن دانشجو دانست و تصریح کرد: یک فعال دانشجویی در قالب تشکل خود دوست دارد فعالیت‌های تشکلی خود را دنبال کند؛ اما متاسفانه عدم حمایت مسئولان دانشگاه به بهانه‌های مختلف موجبات سرخوردگی وی را به دنبال دارد.

 

این فعال دانشجویی تاکید کرد: دانشجو یک موجود بی هدف و خوشگذران نیست که به دنبال برگزاری اردوهای مختلط باشد تا خود را سرگرم رفتارهای نادرست کند، بلکه فردی فعال و دارای انگیزه کار برای انقلاب است؛ اما در فعالیت های تشکلی، این دانشجو خصوصا در برنامه‌های سیاسی مدام با مخالفت مسئولان دانشگاه رو به رو می‌شود.

 

شریفی با بیان این نکته که باید برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی در قالب برنامه‌های سیاسی همسو با نگاه انقلاب، مجوز برگزاری داشته باشند، افزود: چرا برگزاری اردوی مختلط دانشجویی و یا کنسرت در فضای دانشگاهی آسان تر از برگزاری یک برنامه مناظره سیاسی در دانشگاه است؟

 

وی از عدم توجه مسئولان دانشگاهی به امر ازدواج دانشجویی گلایه و خاطر نشان کرد: طبق اصل دهم قانون اساسی مبحث ازدواج و تحکیم بنیان خانواده جزء اصول اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی است؛ از سوی مسئولان دانشگاهی اما به این نکته توجهی نمی‌شود.

 

شریفی وزارت علوم را مخاطب قرار داد و یادآور شد: مسئولان وزارتی این موضوع را پاسخ دهند که برای درک شادی و آرامش واقعی در دانشجو برنامه آن‌ها چیست؟ در خصوص ازدواج ساده دانشجویی چه برنامه‌ای را دنبال می‌کنند؟ و چرا در این چنین برنامه‌های شادی آوری حضور مسئولان کمرنگ تر است؟.

 

وی با اشاره به تفریحات سالم در فضای دانشگاهی خاطر نشان کرد: چرا تفریحات سالمی که در دانشگاه وجود و تنها نیاز به کمی برنامه ریزی و بودجه ریزی از سوی مسئولان امر دارد جدی گرفته نمی‌شود و تنها ایجاد نشاط کاذب و مسموم مورد توجه آقایان است؟

 

این فعال دانشجویی با اشاره به مواجهه به موقع تشکل‌های دانشجویی ارزشی برای جلوگیری از ایجاد فضای نشاط کاذب در دانشگاه یادآور شد: باید هنگامی که مسئولین دانشگاهی در غفلت خود شرایط برگزاری اردوهای غیر اخلاقی مختلط و یا برگزاری کنسرت‌های موسیقی و یا برنامه‌های نادرست را فراهم می‌کنند با ورود به هنگام تشکل‌های ارزشی مانع از رشد اینگونه برنامه‌ها شد.

 

شریفی با اشاره به این نکته که باید دانشگاه شرایط تفریحات سالم دانشگاهی را ایجاد کنند در غیر این صورت فضای دانشگاه مکانی برای تفریحات ناسالم خواهد بود، خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب برگزاری کنسرت و غیره را کار غلط دانستند و دانشجوی ارزشی در صورت تکرار این رفتار غلط  در برابر آن ایستادگی خواهد کرد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار