به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، صبح امروز نشست خبری اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران بزرگ در سالن شهید شهبازی سازمان بسیج دانشجویی با حضور احسان ایرانمنش مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف، مهتدی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، منعمی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات، کاظمی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی، علی غفاریان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت، محمدمهدی رمضان زاده دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران بزرگ و جمعی از خبرنگاران برگزار شد.
در این نشست احسان ایرانمنش با اشاره به برنامه سفر فابیوس وزیر خارجه فرانسه به تهران گفت: فرآوردههای ناسالم خونی به کشورمان از سوی بی تدبیری این فرد ارسال شد، بیماران زیادی به مریضی ایدز و هپاتیت دچار شدند و عذرخواهی در مقابل این اشتباه بزرگ معنی ندارد.
وی تصریح کرد: در صورتی میتوان عذرخواهی کرد که اشتباه آنان سهوی بوده است و پیگیری این پرونده در قوه قضائیه از مطالبات ماست.
مسئول بسیج دانشگاه شریف با بیان اینکه حمایت از رژیم بعثی در جنگ تحمیلی یکی دیگر از کارهای فرانسه بود و امروز ابراز ندامت و پشیمانی سودی ندارد.
وی با بیان اینکه دعوت از فابیوس به کشورمان یک کج سلیقگی بود تاکید کرد: متاسفانه چیزی که امروز در دولت مشاهده میکنیم بحث عادی سازی روابط با غرب است و چه بد گزینه ای را برای ورود به کشوری که شهیدان بسیاری را برای استقلال خود داده است، انتخاب کرده اند. کاش ما دنیا را صرفا 1+5 نمیدیدیم چرا که ما با بسیاری از کشورهای دنیا رابطه حسنهای داشتیم.
ایرانمنش اضافه کرد: کاش این مذاکرات را فتح بابی برای حمایت از کشورهای مظلوم میدانستیم و نه حمایت از مستکبرین.
وی با اشاره به صحبتهای اخیر رهبر معظم انقلاب پیرامون حل مشکلات داخلی تنها با نگاه به درون گفت: روندی که دولت امروز پیش گرفته است روند مطلوبی نیست و دولت امروز نگاه به خارج را برای حل مسائل اقتصادی انتخاب کرده است.
مسئول بسیج دانشگاه شریف با بیان اینکه امیدواریم دولت نگاهی ویژه به درون کشور داشته باشد تا بتوانیم ایران را به اهداف متعالی برسانیم گفت: این مذاکرات باید به شکوفایی اقتصادی در کشورمان کمک کند ولی دشمنان نظام برای بازارهای ایران دندان تیز کرده اند.
وی با بیان این که شکسته شدن تحریم های ثانویه از محاسن توافق نامه است افزود: گشایش توافق های سیاسی، به رسمیت شناخته شدن حدودی از تحقیق و توسعه هسته ای هم از جمله این محاسن هستند.
ایرانمنش اضافه کرد: در توافق نامه ژنو تعهدات ایران مشخص و تعهدات غرب نامعلوم بود ولی در توافق وین تعهدات طرف غربی هم وجود دارد که این هم میتواند یکی از محاسن این توافق نامه باشد. همچنین ایران با این توافق نامه ثابت کرد که به دنبال سلاح نبوده و اگر کنگره هم این امر را بپذیرد برای جهان مشخص میشود که ایران به دنبال سلاح نبوده و در این سالها تنها اتهاماتی به آن زده شده است.
وی با بیان اینکه باید محاسن را در کنار معایب قرار دهیم و این توافق نامه از خط قرمزها گذشته است تصریح کرد: در توافق نامه محدودیت زمانی رعایت نشده، اجرای تعهدات به تمهیدات طرف ایرانی منوط شده، سازوکار حل و فصل منطقی در امر تحریم ها وجود ندارد و طرف مقابل در هر زمان می تواند شکایت کند و آنها را به حالت اولیه برگرداند، آژانس به عنوان داور انتخاب شده که این امر را ایران قبول نداشت و می بایست نهادی جایگزین انتخاب می شد، تحریم ها به صورت تعلیق درمی آید و همچنان رژیم بازرسی ها پابرجاست که همه اینها از جمله معایب این توافق نامه محسوب میشود.
مسئول بسیج دانشگاه شریف در پایان با بیان اینکه در مجموع اعتماد زیاد ما به طرف غربی در آینده کار دست ما میدهد خاطر نشان کرد: بعید نیست که با این اعتماد توافق را از بین ببریم و طبق گفته رهبر معظم انقلاب نباید نگاه مان معطوف به خارج باشد.