کد خبر:۴۳۰۹۳۲
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی:

یارانه‌ها باید به سمت اشتغال‌زایی هدایت شود/با اندک حمایت می‌توان با غول‌های اقتصادی جهان رقابت کرد

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط فعلی اقتصادی کشور دولت باید به جای پرداخت یارانه نقدی به مردم نقدینگی را به سمت صنایع و اشتغال‌زایی هدایت کند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا منادی عصر امروز در همایش تکریم کارفرمایان کارآفرین اظهار داشت: سه درصد جامعه جهانی را کارآفرینان تشکیل می‌دهند و شاید بتوان گفت تبریز که به شهر "اولین‌ها" موسوم است در طول تاریخ شاهد نخستین تجربه‌های کارآفرینی بوده و لااقل در ایران راه‌اندازی نخستین صنایع را به خود اختصاص داده است.

 

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بالاخره پس از تلاش‌های مستمر تیم دیپلماسی کشور و حمایت‌های مدبرانه مقام معظم رهبری، مذاکرات هسته‌ای که شاید یکی از بزرگترین موفقیت‌های عرصه سیاسی کشور محسوب می‌شود به بار نشست.

 

وی تصریح کرد: حتی اگر نامهربانی‌های طرف مقابل تداوم یابد، جمهوری اسلامی ایران ذره‌ای از مواضع حقه خود کوتاه نخواهد آمد و از حقوق هسته‌ای ملت دفاع خواهد کرد.

 

منادی با بیان اینکه به دلیل سیاست‌های نادرست اقتصادی در گذشته بسیاری از کارآفرینان و تولیدکنندگان از عرصه تولید و اقتصاد فاصله گرفته و به دلیل تحمل زیان‌های هنگفت گوشه‌نشین شده‌اند، افزود: همین تبریز خودمان مملو از نخبگانی است که اگر اندک حمایت و توجهی شوند به رقابت با غول‌های اقتصادی جهان پرداخته و صد البته در این رقابت پیروز می‌شوند.

 

قوانین پیچیده و مبهم باید اصلاح شوند

 

رئیس اتاق بازرگانی تبریز هم ابراز داشت: اگر قوانین پیچیده و مبهمی که بر سر راه تولید کشور موانع متعددی را ایجاد کرده‌اند، اصلاح شوند تولیدکنندگان کشور ما قادر هستند با همین ماشین‌آلات فرسوده به رقابت با تولیدکنندگان خارجی پرداخته و محصولات به مراتب با کیفیت‌تری را تولید کنند.

 

صمد حسن‌زاده افزود: به هر حال صنایع ما به نوسازی هم نیاز دارد تا با کاهش قیمت تمام شده تولید، بهره‌وری و قدرت رقابت تولید داخل را بیشتر کنند.

 

وی اذعان داشت: با رفع تحریم‌ها و حضور شرکت‌های مختلف خارجی در کشور باید تمام سرمایه‌گذاری‌های خارجی به صورت مشارکتی و در جهت نوسازی صنایع داخلی اتفاق افتد تا ما بتوانیم برای توسعه کشور اقدام کنیم.

 

این فعال اقتصادی متذکر شد: شرایط فعلی کشور بسیار حساس است و اگر کوچک‌ترین بی‌توجهی در مدیریت واردات صورت پذیرد و فقط دو ماه کالای بی‌رویه وارد شود به مدت دو سال کارخانه‌های داخلی دچار رکود خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار