کد خبر:۴۳۱۵۲۵
مسئول کانون جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران:

جهادگران زبان گویای دردهای محرومان هستند/ درک شرایط موجود، مهمترین ویژگی اردوهای جهادی

مسئول کانون جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران گفت: جهادگران در اردوهای جهادی می‌توانند به عنوان ابزاری برای بیان و انتقال دردهای افراد محروم به مسئولان تلاش کنند.

علی زرودی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، در حاشیه اعزام گروه جهادی علویون دانشگاه مازندران بیان کرد: اردوهای جهادی بر اساس تدابیر مقام معظم رهبری با هدف اشاعه فرهنگ خدمات رسانی در بین جوانان دایر شده و جوانان باید از این فرصت طلایی در راستای خودسازی و خدمت رسانی به محرومین استفاده کنند.

 

مسئول کانون جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران ادامه داد: جوانان با حضور در مناطق محروم با عمق معنای محرومیت و فقر آشنا و این مهم را به خوبی لمس می‌کنند؛ از این‌ رو قرار گرفتن جوانان در چنین فعالیت‌هایی حس نوع دوستی را تشدید و در آینده نیز به عنوان مسئول، درک درستی از فقر و فقرزدایی خواهند داشت.

 

وی افزود: در برگزاری اردوهای جهادی خدمات قابل توجهی در زمینه‌های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و غیره انجام می‌گیرد؛ اما اگر در این امر ادارات ذی‌ربط  نیز هماهنگی لازم  را داشته باشند، قطعاً شاهد اثرات بهتری از این اردوها خواهیم بود.

 

زرودی با بیان اینکه حضور نوجوان و جوانان در اردوهای جهادی به آنان ثابت می‌کند که خدمت‌رسانی به مردم تنها در قالب مشاغل پشت میزنشینی تعریف نمی‌شود، اظهار کرد: حضور در این برنامه نوع دوستانه سبب می‌شود تا جوانان به هدایت در مسیر تولیدات داخلی رغبت بیشتری نشان دهند که این امر ما را در تحقق منویات رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی نیز کمک می‌کند.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: در این اردوها کلاس های آموزش بهداشت، خانواده و اصول عقیدتی و مذهبی و اقتصاد مقاومتی توسط دانشجویان و مبلغان دینی برای اهالی روستاها برگزار می شود.

 

زرودی به هدف اصلی برگزاری این اردوها اشاره کرد و افزود: اردوهای جهادی مختص مردم محروم و نیازمند در مناطق مختلف روستائی و با هدف ترویج فرهنگ انفلاب اسلامی، ایثار و فداکاری و روحیه خدمت رسانی به مردم دنبال می شود.

 

وی درک شرایط موجود را مهمترین ویژگی اردوهای جهادی دانست و تصریح کرد: جهادگران در اردوهای جهادی می توانند بعنوان ابزاری برای بیان و انتقال دردهای افراد محروم به مسئولان تلاش کنند.

 

زرودی کمک به محرومیت زدایی را یکی دیگر از اهداف اردوهای جهادی دانست و یادآور شد: متاسفانه با گذشت ۳۶ سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی هنوز در کشور مناطقی وجود دارد که نیازمند خدمات رسانی ویژه هستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار