به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از موج چهارم، بهمن شهریاری در تبیین سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای رادیو و تلویزیون های اسلامی و مجمع جهانی اهل بیت (ع)، عنوان کرد: دولت آمریکا، در دوران روئسای جمهوری خود که بر اریکه ی قدرت تکیه زدند، موجودیت خود را در مدیریت دنیا به صورت تک قطبی دیده اند.
مسئول بسیج دانشجویی خوزستان اظهار داشت: ایالات متحده، اکثر ملت ها و امت ها را توانسته است که به صورت تقریبی و با شدت ضعف های متفاوت، همراه و همگام کند.
وی گفت: تنها امت و انقلابی که مغلوب براندازی و مهار غرب نشد، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
شهریاری در بیان هدف دشمن در قبال جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: غرب و به ویژه آمریکا، برای شناخت جنس انقلاب اسلامی به دنبال راه های متفاوت، جهت نفوذ در این جریان اصیل هستند.
مسئول بسیج دانشجویی در ادامه، با بیان راه های نفوذ غرب تصریح کرد: تاریخ انقلاب اسلامی، پر از سناریوهای سخت و نرم نفوذ آمریکا در دوره های مختلف است که دیپلماسی "سیاه و فروپاشی" اوباما (رئیس جمهور دیپلمات آمریکا) در این زمینه، قابل تامل است.
وی، با تشریح دیپلماسی اوباما خاطرنشان کرد: در دیپلماسی اول که همان دیپلماسی سیاه می باشد، ضمن تأکید بر روش¬های صلح¬آمیز، روابط رسمی با دولت جمهوری اسلامی ایران را نیز مد نظر قرار داده و با طرح تقابل¬گرایی از طریق تعامل¬گرایی، براندازی را براساس فشار از بالا و همراه¬ سازی از پایین دنبال می کند.
باید گفت که اساس و نتیجه ی این رهیافت، سرنگونی جمهوری اسلامی ایران از طریق ایجاد روابط سیاسی و رسمی و استفاده از نخبگان اپوزیسیون می¬باشد.
در دیپلماسی دوم که همان دیپلماسی فروپاشی می باشد، هرگونه رابطه رسمی میان دولت آمریکا و ایران را مردود شمرده و صرفاً ؛ رابطه با جامعه ایران، سازمان¬ها، گروه¬ها و افراد مختلف را مبنای کار خود قرار داده است.
این کارشناس ارشد علوم سیاسی، با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب در رابطه با بستن راه نفوذ آمریکا، گفت: اینکه رهبر معظم انقلاب فرمایش کرده اند که پس از مذاکرات هسته ای، جلوی راه نفوذ اقتصادی و فرهنگی آمریکا را می گیریم و راه نفوذ سیاسی آمریکا را ما قطعاً بسته ایم، بیانگر این موضوع می باشد که شیطان بزرگ، درصدد آغاز سناریویی جدید در جهت براندازی و از بین بردن انقلاب اسلامی به شکل نرم است.
شهریاری، یکی از اهداف راهبردی دولتمردان آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی را وابستگی اقتصادی دانست و در این مورد تاکید کرد: در ایام تحریم، هم شعب ابی طالب و هم انقلاب اسلامی، شاهد رشد ؛ بالندگی ؛ پویایی در اقتصاد بوده است.
مسئول بسیج دانشجویی استان عنوان داشت: اگر هوشمندانه تحریم ها برداشته شود، نگاه به بیرون و عدم اتکا به توانایی اقتصادی، افزایش و نمایان می گردد.
وی بیان کرد: کمک غرب در تاریخ ایران، در راستای پیشبرد اهداف خود آن کشورها صورت می گیرد ؛ مانند چرایی راه آهن ایران از شمال به جنوب و طرح این سوال که چرا این راه آهن از شرق به غرب راه اندازی نشد؟؟؟
شهریاری، استقلال اقتصادی مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی را، اتکا و روی پای خود ایستادن دانست و خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی، نسخه ی پیشرونده ی حال انقلاب است.
این کارشناس ارشد علوم سیاسی، در تشریح اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: ادبیات اقتصاد مقاومتی در علم اقتصاد دنیا، ادبیات بیگانه ای است ؛ چرا که جنس انقلاب اسلامی نسبت به سایر انقلاب ها متفاوت است.
مسئول بسیج دانشجویی خوزستان، با خطاب قرار دادن دولت به عنوان قوه مجریه، تاکید کرد: دولت ؛ ملزم به اجرای قوانین در جمهوری اسلامی، متناسب با جنس انقلاب، شرایط روز انقلاب و راهبردهای رهبر معظم انقلاب است و باید طبق اهداف جمهوری اسلامی که همان پیش برندگی هست، اقدامات لازم را صورت دهد و از ورود شرکت های چند ملیتی بدون قید و بند جلوگیری به عمل آورد، چرا که این عوامل ؛ اقتصاد نوپا، متفاوت و پویای انقلاب اسلامی را به ورطه ی نابودی می کشاند و نه تنها رشد نمی کند، بلکه باعث مهار این انقلاب می شود.
وی گفت: با توجه به مذاکرات هسته ای کشورهای 1+5 با جمهوری اسلامی ایران و توافق اولیه (برجام)، و کار کارشناسی کامل با دید باز، فرصت مناسبی را مقدور ساخت که بتوان بی اعتمادی رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت به آمریکا را بهتر شناخت، چرا که تردد مسئولین پایه اول اقتصادی، امنیتی و راهبردی شورای امنیت و دیگر دستگاه های اجرای خود از سوی مجلس سنا و کنگره آمریکا، دلیل این ادعاست.
شهریاری عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب با توجه به عمق بصیرت و فهم کامل، سناریوها و استراتژی های غرب را نقش بر آب می کنند، چرا که با این کار، همان شبهات و فضای غبارآلودی که ایجاد شده است را پاسخ داده اند.
مسئول بسیج دانشجویی خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: این نوع پاسخ از سوی رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی، هوش و ذکاوت بالای ایشان در پاسخ به عده ای از ذوق زدگان داخلی و خارجی را نشان می دهد و به کار بردن این عبارات، فضای اختلافی جمهوری خواهان و برخی از دموکرات ها که مخالف مذاکرات بودند را مشوش می کند و در رای کنگره، تشکیک ایجاد کرده است.