به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، محمدزاده امروز در مراسم راه اندازی مرکز علمی کاربردی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان در خرم آباد، گفت: تا کنون 70 درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی به عنوان یک دانشگاه کارآفرین جذب بازار کار شده اند.
وی با بیان اینکه توسعه رشته های مرتبط با حوزه فعالیتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری می تواند در ایجاد اشتغال و به ویژه توسعه مشاغل کوچک موثر باشد، افزود: استان لرستان با برخورداری ازجاذبه های طبیعی و تاریخی متنوع دارای ظرفیت لازم برای توسعه رشته های مرتبط با این حوزه است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان گفت: توسعه رشته های مرتبط با صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی در استان می تواند منجر به ایجاد اشتغال و در نتیجه تولید ثروت شود.
محمدزاده با اشاره به اینکه رشته های علمی کاربردی به شدت مورد توجه قرار گرفته است، تصریح کرد: در حال حاضر 800 هزار نفر دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند و از این تعداد 25 هزار نفر آنها در 33 مرکز علمی کاربردی لرستان تحصیل می کنند.
وی ایجاد رشته های تحصیلی بر اساس پتانسیل ها را از جمله مزیت های دانشگاه علمی کاربردی عنوان کرد و گفت: اشتغال یکی از نگرانی های مرم و مسئولان است که امیدواریم با ارائه آموزش های مهارتی این دغدغه را رفع کنم.