محمد عباسی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، با اشاره به فعالیت ۷۰ دانشجو دختر و سه دانشجو پسر از دانشگاه آزاد دهلران در سه روستای «حاضرمیل»، «تم تم آب» و «گلسیری»، بیان داشت: رویکرد این جهادگران فعالیت در حوزه های آموزشی، بهداشتی، اقتصاد مقاومتی و عقیدتی است.
وی به عدم تخصیص بودجه از سوی دستگاه های اجرایی به جهادگران گروه شهید عبدالله سرخی برای انجام فعالیت های عمرانی تاکید کرد و افزود: با وجود داوطلب شدن خیل کثیری از دانشجویان پسر و اشتیاق برای حضور در این عرصه، به دلیل عدم وجود اعتبار برای تمهید شرایط و مصالح مناسب در راستای انجام فعالیت های عمرانی، بسیاری از دانشجویان پسر از توفیق حضور در این عرصه باز ماندند.
مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی ایلام به بازدید مسئول این سازمان از فعالیت جهادگران دانشگاه آزاد دهلران اشاره کرد و گفت: در جریان این سرکشی، پیرزنی به نام «دادا گلدونه» در روستای حاضرمیل شناسایی شد که از فقر مالی به شدت رنج می برد و خانه اش در شرف تخریب بود.
عباسی ادامه داد: تنها فرزند این مادربزرگ ۸۳ ساله نابینا است، به دیسک کمر عارض شده و نمی تواند مایحتاج زندگی کوچک شان را تامین کند، سقف چوبی منزل «دادا گلدونه» به محض بارش باران مرطوب می شود و چکه می کند، تنها وسیله خنک کننده این منزل یک پنکه سقفی است که نمی تواند گرمای ۵۰ درجه دهلران را برای این مادربزرگ و فرزندش قابل تحمل کند.
وی تصریح کرد: البته مشکلات این مادر صرفا به موارد مطروحه محدود نمی شود آن ها از بسیاری از امکانات کوچک مقیاس برای زندگی محروم هستند.
مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی ایلام با بیان اینکه ملکی، رئیس سازمان مذکور هزینه تعمیر و تجهیز منزل «دادا گلدونه» را تقبل کرده اند، گفت: وظیفه آباد کردن این خانه به دانشجویان دهلرانی محول می شود؛ البته سقف منزل این مادر روز گذشته با پیگیری های مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دهلران ایزوبام شد، وسایل مورد نیاز این بانو در روزهای آینده خریداری و تامین می شود.
عباسی با بیان این که دل دانشجویان و مسئولین جهادگر با دیدن محرومیت های مردم روستانشین شکسته می شود، تصریح کرد: هیچ خوشحالی فراتر از التیام دردهای محرومین و تخفیف زخم هایشان برای جهادگران متصور نمی شود.