کد خبر:۴۳۶۶۸۰

آینده روشن اقتصادی با پیوست اردوی جهادی و اقتصاد مقاومتی/ آموزش اشتغال در مناطق محروم توسط دانشجویان جهادگر

اردوهای جهادی به دلیل بی‌ریا بودن و سختی کار دچار اخلاص و صفایی است که کمتر دیده می‌شود و همواره این مسئله موجب نتیجه‌ بسیار خوب در جامعه شده است که پیوستن اقتصاد مقاومتی به عنوان یک اصل مهم به این اردوها آینده‌ای بسیار خوب را در راستای پیشرفت اقتصادی جامعه رقم خواهد زد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، اردوهای جهادی دانشجویان کشور چندسالی است که در سراسر ایران و در مناطق محروم راه‌اندازی شده و موجب خدمت‌رسانی گسترده به محرومین و مستضعفین شده است.

 

می‌توان در یک کلمه گفت که مهم‌ترین هدف برگزاری اردوهای جهادی، سازندگی است؛ اما این عبارت توضیح دارد؛ همان‌گونه که خود جهاد توضیح دارد. آغاز این سازندگی، ساختن خود می‌باشد. به عبارتی اولین هدف اردوی جهادی خود سازی است؛ همان‌طور که برترین جهاد‌ها جهاد اکبر در معرکه نفس است. این گذر از خود و اجابت حق بزرگ‌ترین و مقدس‌ترین غنیمتی است که از این سفر برای آدمی می‌ماند.

 

در اردوی جهادی، دانشجویان با وضعیت زندگی یک منطقه محروم کشور در ابعاد مختلف فرهنگی، اعتقادی، معیشتی و بهداشتی و غیره آشنا شده و از طریق تلاش مخلصانه برای سازندگی در آن منطقه در آن ابعاد، می کوشند که خود را ساخته و رضوان الهی را کسب کنند.

 

اما مسئله مهمی که در اردوهای جهادی اخیر دیده شده است تلاش برای تبیین اقتصاد مقاومتی در میان جوامع محروم جامعه است که این حرکت پس از سخنان رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی طرحی و اجرا شده است؛ از این رو در اردوهای جهادی دانشجویی علاوه فعالیت‌های عمرانی و فرهنگی دست‌خوش یک هدف تازه و ارزشمند شد که تبیین آن می‌تواند کمکی بسیار بزرگ برای اقتصاد مردم و کشور باشد.

 

البته خود اردوی جهادی که همواره دارای کارهایی فنی می‌باشد موجب آموزش دانشجویان نیز می‌شود و آموزش‌های تئوری دانشجویان را فنی می‌کند.

 

استان سیستان و بلوچستان نیز همواره به عنوان یک استان محروم شناخته شده است که بحث اردوهای جهادی از سال 86 در این استان راه‌اندازی شده و هر سال بر عظمت آن افزوده می‌شود.

 

در همین راستا محمدرضا بختیاری، مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»، گفت: امسال اردوهای جهادی استان، پیشرفت چشمگیری داشته و شتابی باور نکردنی را در راستای خدمت‌رسانی به ثبت رسانده است.

 

وی تصریح کرد: هم‌اکنون ۲۹ گروه جهادی بومی در سراسر استان فعال هستند که در این میان غیر از بحث‌های عمرانی و فرهنگی، خدمات دیگری همچون آموزش اقتصاد مقاومتی مانند صنایع دستی به زنان بی‌سرپرست و محرومین داده می‌شود.

 

اردوهای جهادی به دلیل بی ریا بودن و سختی کار دچار اخلاص و صفایی است که کمتر دیده می‌شود و همواره این مسئله موجب نتیجه‌هایی بسیار خوب در جامعه شده است که پیوستن اقتصاد مقاومتی به عنوان یک اصل مهم به این اردوها آینده‌ای بسیار خوب را در راستای پیشرفت اقتصادی جامعه رقم خواهد زد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار