کد خبر:۴۳۸۵۹۲

بدرقه دانشجویان جهادگر مریوان با حضور مسئولان

صبح امروز همزمان با آخرین روزهای فصل تابستان, ۶۰ نفر از دانشجویان جهادگر بسیجی شهرستان مریوان برای زدودن محرومیت از چهره روستاهای محروم ویله ژیر, کلکه جان و کانی دینار با بدرقه مسئولان شهرستان به این مناطق اعزام شدند.
 بدرقه دانشجویان جهادگر مریوان با حضور مسئولان

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از کردستان، صبح امروز همزمان با آخرین روزهای فصل تابستان، 60 نفر از دانشجویان جهادگر بسیجی شهرستان مریوان برای زدودن محرومیت از چهره روستاهای محروم و یله ژیر، کلکه جان و کانی دینار به این مناطق اعزام شدند.



مراسم بدرقه این دانشجویان جهادگر با حضور جمعی از مسئولان شهرستان و علی محمدپناه، مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان در دانشگاه پیام نور مریوان برگزار شد.



علی محمدپناه، مسئول سازمان بسیج دانشجویی کردستان در آیین بدرقه این دانشجویان بیان داشت: امروز 60 نفر از دانشجویان دختر و پسر شهرستان مریوان در قالب سه گروه به مدت 12 روز عازم روستاهای محروم این شهرستان می شوند.



وی افزود: از اردیبهشت ماه امسال اقدامات لازم در خصوص عرصه یابی اردوهای جهادی آغاز و طی آن جلسات مختلفی هم با مسئولان سطح استان و شهرستان ها در راستای تبیین نیازهای اساسی و قابلیت های موجود تشکیل شده است.



مسئول سازمان بسیج دانشجویی کردستان ادامه داد: در این اردو دانشجویان براساس رشته های تحصیلی خود در گروه های آموزشی, فرهنگی, عمرانی, کشاورزی تقسیم بندی شده اند و به بهسازی مدارس و مساجد،‌ ایجاد منبع آب و همچنین برگزاری کلاس های فرهنگی و آموزشی می پردازند.



محمدپناه بیان داشت: در طول این دوره که 12 روز به طول می انجامد تعدادی از اساتید هم در کنار این دانشجویان حضور می یابند و دانشجویان را به لحاظ علمی تغذیه می‌کنند.
 

وی تصریح کرد: دانشجویان با حضور در اردوهای جهادی اندوخته‌های تئوریک خود در دانشگاه‌ها را در عرصه عمل به منصه ظهور می‌رسانند و این خود عاملی برای توجه به حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه است.



مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان گفت: دانشجویان به عنوان مدیران آینده کشور، در اردوهای جهادی با محرومیت روستاهای استان، مشکلات مردم و کمبودهای مدیریتی موجود آشنا می‌شوند که این موضوع یک اقدام مثبت برای تربیت نیروهای همطراز انقلاب و کادرسازی برای مدیریت آینده کشور است.



محمدپناه با بیان اینکه شهیدان با مبارزه در عرصه جنگ سخت از عزیزترین و گرانقیمت‌ترین سرمایه‌ خود که همان جانشان بود گذشتند، افزود: دانشجویان ما با تأسی از این افراد در عرصه کارهای جهادی جهت اعتلای انقلاب اسلامی و ریشه‌کنی محرومیت وارد کار شده اند.



وی خاطرنشان کرد: اردوهاي جهادي فرصتي طلايي براي ارتقاي انگيزه معنوي و كسب آمادگي لازم براي دستيابي به نگاه جهادي است و اميدواريم بتوانيم از اين طريق براي تحقق جهاد اقتصادي گام برداريم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار