آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۷۹۶۵

عضو هيات علمي علوم پزشکي مشهد نماينده ايران در کمیته هیپرکلسترولمی فامیلی اروپا شد

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد به عنوان نماينده جمهوري اسلامي ايران در کميته «هیپرکلسترولمی فامیلی» انجمن آتروسکلروز اروپا(European Atherosclerosis Society) انتخاب شد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر امير حسين صاحبکار، عضو هيات علمي گروه بيوتکنولوژي پزشکي و مرکز تحقيقات بيوتکنولوژي دانشگاه علوم پزشکي مشهد به عنوان نماینده کشور ایران (National Lead Investigator) در «کمیته هیپرکلسترولمی فامیلی» انجمن آتروسکلروز اروپا (European Atherosclerosis Society) انتخاب شد.

 

دکتر امير حسين صاحبکار در خصوص بيماري «هیپرکلسترولمی فامیلی»  اظهار داشت: اين بيماري یکی از شایعترین بیماری های مونوژنیک و نیز شايعترین علت ژنتیکی افزایش کلسترول خون به شمار مي رود.

 

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با بيان اينکه  هیپرکلسترولمی فامیلی مهمترین عامل مرگ و میر حوادث قلبی و عروقی در سنین پایین نيز به شمار مي رود، خاطر نشان کرد: متاسفانه بدلیل عدم اطلاع رسانی و مطالعات کافی، تشخیص و درمان مبتلایان در بسیاری از نقاط دنیا بصورت استاندارد انجام نمی‌شود.

 

صاحبکار خاطر نشان کرد: هدف کمیته هیپرکلسترولمی فامیلی انجمن آتروسکلروز اروپا بهبود و توسعه روش های تشخیص، مراقبت و درمان این بیماری در نقاط مختلف دنیا می باشد تا با شناسایی و درمان زودرس، از سکته های قلبی و حوادث آتروترومبوتیک در سنین بالاتر پیشگیری شود.

 

وي تصريح کرد: براي دستيابي به اهداف اين انجمن، از هر کشور یک محقق جهت عضویت و همکاری با این کمیته انتخاب می شود که اينجانب نیز پس از دریافت دعوتنامه اولیه و نیز ارائه مستندات تحقیقاتی به همراه پروژه های در دست اجرا و پیشنهادی به عضویت این کمیته انتخاب شدم.

 

لازم به ذکر است، انجمن آتروسکلروز اروپا (EAS) یکی از معتبرترین مجامع جهانی در زمینه بیماری های قلب و عروق به شمار مي رود که با بیش از 50 سال سابقه تاسیس، مجری بزرگترین کنگره های قلبی و نیز طرح های آموزشی و تحقیقاتی در سطح دنیا می باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار