به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بجنورد، علی اصغر پیلهور، ریئس مدیریت پارک علم و فناوری استان خراسان شمالی روز گذشته در نشست خبری اولین رویداد استارتاپ ویکند در ساختمان پارک علم و فناوری استان گفت: ایدهایی که در دانشگاهها، دبیرستانها و بقیه مراکز است باید شناسایی و از آنها حمایت شود تا منجر به ایجاد شغل شود.
وی افزود: پارک علم و فناوری در پنج سال اخیر شروع به کار کرده و این حرکت به دنبال تحولات جهانی دنیا در پی استفاده از فناوریها و نوآوریها بوده و نیز جایگزین کردن و استفاده از ظرفیت و خلاقیتهای انسانی است.
رئیس پارک علم و فناوری استان ادامه داد: در سالهای اخیر خراسان شمالی توانسته به کشورهای مختلفی از جمله ترکمنستان، عراق و افغانستان صادرات داشته باشد و این نتیجه حمایتهایی بوده که از کارآفرینان شده و استان را وارد عرصههای بینالمللی کرده است.
پیلهور خاطرنشان کرد: با حمایتهای مادی و معنوی نمایشگاههای بینالمللی استان توانسته خدمات را به خود نسبت دهد و این نشان دهنده این است که خراسان شمالی ظرفیت و استعداد پیشرفت در این زمینه را دارد.
وی تصریح کرد: پارک علم و فناوری خراسان شمالی نوآور و طراح اولین استارتاپ کسب و کار در 15 مهر ماه است که هر فرد صاحبذوق و مبتکر و صاحب ایدهای از هر قشر و مرتبه و مرحلهای را میتواند مورد حمایت قرار دهد تا محصولات خود را ارائه کند.
رئیس پارک علم و فناوری استان ادامه داد: هدف این پارک شناسایی صاحبان ایده و تبدیل ایده به نمونه اولیه و در نهایت ایجاد شرکت است تا در کنار آن افراد را به بازار کار وارد کند.
پیله ور تصریح کرد: استارتاپ ویکند توسط بخش خصوصی اجرا میشود و پارک علم و فناوری به عنوان حامی اصلی در روزهای 15، 16و17 مهرماه از افراد صاحب ایده حمایت میکند.
وی ادامه داد: در این رویداد از مربیان بومی توانمند استفاده شده است از جمله محمد شیخ زاده؛ مدیر پروژه، سید علی جعفری، تبلیغات هوشمند و نیز از صاحبان کسب و کار موفق هادی فرنود، نوید فلاحت و تیم اجرایی نیز متشکل از سید معین قدسی و محمدامین کریمان است.
رئیس پارک علم و فناوری استان محل برگزاری این فرآیند را فرهنگسرای شهروند معرفی کرد و خبر داد: برای تهیه بلیط در مرحله اول کسبوکار، مدیریت، طراحان، افراد فنی تا ۲۳۱ شهریور مبلغ 75 هزار تومان در نظر گرفته شده است اگر دیرتر از 31 شهریور اقدام کنند باید مبلغ 90 هزار تومان بپردازند.
پیلهور مهمان این فرآیند را سارا یوزنگر، مدیر پروژه و مربی داور و تبعه آلمان معرفی کرد و ادامه داد: بجنورد کشش این رویداد را دارد و در این فرآیند استارتاپ مرکز رشد بجنورد، اسفراین و شیروان شامل حمایت پارک علم و فناوری قرار می گیرند.
وی در پایان اعلام کرد: این فرآیند تنها در حوزه فناوری اطلاعات نیست و تمام حوزهها و رشته ها و همه زمینهها را شامل میشود با ذکر اینکه دومین استارتاپ در خراسان شمالی استارتاپ کشاورزی است که طی فرآیند دیگری اجرا خواهد شد.