آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۹۲۴۴
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه:

تاکید بر گسترش مرکز ناباروری در راس کار قرار داد

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: باید ضمن مبارزه با نرخ ناباروری، وزارت بهداشت و درمان مراکز ناباروری را گسترش دهد، بهترین مراکز باروری کشور در ارومیه قرار دارد، در حالی که به طور رسمی افتتاح نشده است.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، حمیصی در نخستین همایش تبیین سیاست های کلی جمعیت در راستای ارتقای نرخ باروری کلی مبتنی بر سلامت مادر و کودک که در بیمارستان امام خمینی(ره) ارومیه برگزار شد، گفت: متاسفانه بین ۱۵ تا ۲۰ درصد زوجین کشور نابارور هستند.

 

وی افزود: باید ضمن مبارزه با نرخ ناباروری، وزارت بهداشت و درمان مراکز ناباروری را گسترش دهد، بهترین مراکز باروری کشور در ارومیه قرار دارد، در حالی که به طور رسمی افتتاح نشده است.

 

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی ارومیه تصریح کرد: در آذربایجان‌غربی باید سه اقدام ضروری و اساسی در زمینه افزایش جمعیت انجام گیرد که از جمله آنها تعیین مخاطبان برنامه است، چون بی‌شک مخاطبان این برنامه زنان ۴۰ ساله دارای شش فرزند نیستند.

 

حمیصی افزود: باید مخاطب خویش را اولویت‌بندی کرد، چون اگر مخاطب مورد توجه قرار نگیرد کاری نمی‌توان از پیش برد؛ بنابراین مخاطبان ما باید خانم ها و آقایان در سن ازدواج باشند؛ بنابراین باید امکانات ازدواج، اشتغال و مسکن آنان مرتفع شود.

 

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه سیاست جمعیتی، مخاطب خاصی داشته و برنامه خاص خود را دارد، باید زوجین و مخاطبان خاص، تشویق به بچه‌دار شدن شوند.

 

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی ارومیه بیان داشت: نباید ترکیب و هرم جمعیتی خود را به هم بریزیم و در این باره هرم جمعیتی باید حفظ شده و اگر نیاز به اصلاح دارد باید به سمت مطلوب رود و از سوی دیگر باید تعادل جمعیت و ثبات اجتماعی حفظ شود.

 

حمیصی گفت: باید در راستای سیاست های کلی جمعیت، تعیین سرعت رسیدن به هدف توسط وزارت بهداشت و درمان در آذربایجان‌غربی انجام شده و حد انتخاب را برای مردم حفظ کنیم چون عدم تمایل مردم و گروه های خاص برای باروری و سلامت آنها باید مورد توجه قرار گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار