به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، امیر هژبرالساداتی امروز در نشست خبری «نخستین کنگره بین المللی ام. اس» در بیمارستان رضوی مشهد، گفت: کنگره بین المللی ام. اس به مدت دو روز با هدف تبادل نظر با گروههای بالینی مختلف در رابطه با آخرین دستاوردهای بالینی در زمینه تشخیص، درمان و بیشگیری از بیماری ام. اس برگزار میشود.
وی با بیان این موضوع که در این کنفرانس بیش از ۷۰ پزشک و متخصص از دانشگاههای علوم پزشکی داخل و خارج از کشور حضور خواهند داشت، گفت: طی این دو روز ۱۰متخصص ایرانی و چهار متخصص آلمانی به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت و حدود ۱۵ پوستر نیز ارائه خواهد شد.
دبیر اجرایی نخستین کنگره بین المللی ام. اس ادامه داد: در روزهای برپایی کنگره به منظور کاربردیتر شدن فضای علمی، پرونده تعدادی از بیماران خاص که دچار مشکلات مرتبط با ام. اس هستند، مطرح شده و روش درمان آنان بیان خواهد شد و علاوه بر این آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در ایران و اروپا در رابطه با این بیماری مطرح میشود.
هژبرالساداتی تصریح کرد: در حاشیه این کنگره تفاهمی بین بیو بانک عصبی بیمارستان رضوی و بیو بانک نورو انفلاماسیون دانشگاه مونستر آلمان منعقد خواهد شد که بر اساس این تفاهم نامه بافتها و نمونههای زیستی این بانکها با هدف گسترش تحقیقات در زمینه ام. اس مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی در ادامه در رابطه با بیماری ام. اس ضمن اشاره به اینکه هنوز در دنیا علت اصلی ایجاد این بیماری و همچنین روش درمان قطعی این بیماری مشخص نشده است، گفت: بیماری ام. اس یک بیماری شایع نیست؛ اما بیماری تخریبی بافت عصبی است که روند کند؛ اما پیشروندهای دارد.
هژبرالساداتی با بیان این نکته که این بیماری معمولا در سنین جوانی و در دهه دوم و سوم زندگی انسان ایجاد میشود، خاطرنشان کرد: این بیماری کشنده نیست به طوری که بیماران معمولا ۳۰ تا ۴۰ سال پس از شیوع بیماری زنده میمانند و شاید تا حدود ۴۰ درصد افرادی که مبتلا به این بیماری میشوند تا ۷۰ سالگی عمر میکنند.