مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص ظرفیت خوابگاه دانشگاههای کشور گفت: آن چه که به ظرفیتهای خوابگاهی اضافه شده مربوط به منابع و کمک خیرین و اجاره ساختمانها توسط دانشگاهها بوده است.
وی تاکید کرد: در شروع سال تحصیلی 260 هزار ظرفیت خوابگاهی مجردی در دانشگاهها داریم و طبیعی است که خوابگاههای متاهلی رقمی خیلی کمتر از این رقم را دارند.
صدیقی به افزایش 15 درصدی ظرفیت خوابگاهها اشاره کرد و گفت: آنچه که پیش بینی می شود این است که اگر حدود 15 درصد به ظرفیت خوابگاهها اضافه شود دانشجویی بدون خوابگاه نماند و با تراکم بتوانیم پاسخگوی نیاز دانشجویان باشیم اما اگر بخواهیم به صورت معمول و استاندارد خوابگاه داشته باشیم نیاز آموزش عالی در کل کشور حدود 35 درصد علاوه بر این ظرفیت خواهد بود.
وی تصریح کرد: امیدواریم در برنامه ششم توسعه نیز با پیش بینی اعتبارات و حضور بیشتر بخش خصوصی در ارائه خدمات خوابگاهی ساماندهی خوابگاهها دنبال شود.
رئیس سازمان امور دانشجویان به ابلاغ آیین نامه نظارت بر خوابگاههای غیردولتی اشاره کرد و گفت: در تابستان امسال آیین نامه نظارت بر خوابگاههای غیردولتی ابلاغ شده که نظارت بیشتری از طرف دانشگاه میطلبد و ضمن این که ما از ورود بخش خصوصی در خوابگاهها استقبال میکنیم.
وی افزود: در عین حال خدماتی که در بخش خصوصی به دانشجویان داده میشود باید در حد دانشجویان دانشگاه باشد و ما ضوابطی داریم که اجازه نمیدهد هر ساختمانی خوابگاه باشد.
صدیقی در پایان خاطر نشان کرد: هیچ فرد غیردانشجویی نمیتواند کنار دانشجویان در خوابگاه زندگی کند و افراد حتی در بخش خصوصی هم باید دانشجو باشند و دانشگاههای ما وظیفه دارند نظارت و دقت بیشتری بر خوابگاهها خصوصا خوابگاههای خصوصی داشته باشند.