به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو ، به نقل از ایرنا، در آمار ارائه شده از سوی لیلا زروقی نماینده ویژه دبیرکل در امور کودکان در منازعات مسلحانه، که رسانه های عراقی آن را منعکس کرده اند، تعداد کودکان قربانی تجاوز ارتش عربستان از 26 مارس تا پایان ژوئیه سال جاری میلادی 400 تن بوده که حدود 73 درصد آن در بمباران های هوایی ارتش عربستان سعودی کشته شده اند.
حملات هوایی عربستان که از ماه مارس امسال شروع شده، در هدف قرار دادن مدارس و بیمارستان ها در ماه های اخیر با افزایش روبه رو بوده است.
مردم منطقه، اما همچنان در انتظار واکنش متناسب مجامع بین المللی با شدت خشونت های به کار رفته در یمن هستند، با این حال، تاکنون موضع جدی و محکمی از سوی این سازمان ها دیده نشده است.
در مقابل اما، این هفته دیده بان حقوق بشر علیه نیروهای مردمی عراق یک گزارش به شدت منفی منتشر کرد و حتی از دولت عراق خواست برای کنترل این نیروها اقدام کند؛ نیروهایی که از ژوئن 2014 تاکنون در جنگ علیه گروه های تروریستی به ویژه داعش و آزادی بسیاری از مناطق تحت اشغال این گروه نقش داشته اند.
دیده بان حقوق بشر که در کشتارهای غیرنظامان در یمن چندان مواضع مورد انتظاری نداشته، در عراق گروه های مردمی ضد داعش را متهم به ارتکاب جنایت علیه غیرنظامیان، هنگام آزادی سازی تکریت در ماه مارس سال جاری کرده است.
این درحالی است که استاندار صلاح الدین در هنگام عملیات آزادی تکریت، بر امر تخلیه غیرنظامیان از منطقه نظارت کامل داشت و همان زمان در پاسخ به شایعات تاکید کرد که در تکریت فقط تروریست های داعش حضور دارند.
مقامات عراقی در واکنش به گزارش دیده بان، تشکیلاتی که آن را وابسته به آمریکا و اسراییل می دانند، از آنان خواستند برای تهیه گزارش های خود، سری به عراق زده و از نزدیک میدان های نبرد با داعش را نظارت کنند و از فاصله هزاران کیلومتری و با استفاده از اطلاعات غلط و جهت دار گزارش های خود را تنظیم نکنند.
دیده بان حقوق بشر که در جریان حمله شیمیایی 2013 در غوطه، واقع در ریف دمشق جنجال علیه دولت سوریه بپا کرده بود، این روزها به درخواست ها و گزارش های متعدد تشکیلات پیشمرگان کرد عراقی در خصوص استفاده داعش از تسلیحات شیمیایی سکوت کرده است.
داعش طی ماه های اخیر بارها نیروهای عراقی و پیشمرگان کرد را در این کشور مورد حملات شیمیایی قرار داده است.