کد خبر:۴۴۳۹۶۷
حجت‌الاسلام نظافت در جمع دانشجویان:

نباید برای دفاع در جنگ فرهنگی منتظر دستور باشیم/ نقطه شروع بزرگترین تهاجم فرهنگی از فراموشی مرزها است

کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به این نکته که در تهاجم نظامی مردم به دلیل احساس خطر با جان ومال خود به میدان آمدند، گفت: باید امروز مفاهیم ارزشمند دوران دفاع مقدس را زنده کنیم و برای دفاع در جنگ فرهنگی نباید منتظر دستور باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت‌الاسلام نظافت شب گذشته در آئین افتتاحیه مرکز ترویج و توزیع محصولات جبهه فرهنگی با عنوان فیروزه در مشهد ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا هشت سال دفاع مقدس گفت: خدا را شکر که هنوز امید مبارزه، خلاقیت و دغدغه در بین افراد جامعه وجود دارد.

 

وی هفته دفاع مقدس را فرصت مناسب برای بازخوانی هشت سال دفاع مقدس دانست و افزود: در آن هشت سال اگر ایثار، اخلاص و مجاهدت نبود، به نتیجه دست پیدا نمی‌کردیم و شروع اشکالات ما امروز به دلیل فراموش کردن، این مفاهیم مقدس است.

 

این کارشناس مذهبی با اشاره به این نکته که خدا در همه انسان‌ها غیرت وغضب قرار داده و کافی است آنان احساس خطر و هجوم کنند، آنگاه به فکر چاره می‌افتند، بیان کرد: در زمان جنگ مردم به دلیل احساس خطر و هجوم به فکر چاره افتادند، متاسفانه امروز با وجود تاکید مقام معظم رهبری بر تهاجم، شبیح خون و نفوذ فرهنگی هنوزآن را جدی نگرفته‌اند.  

 

نظافت تصریح کرد: برخی مرز را فراموش و آن را خاک ریزی خاکی می‌دانند، گویا اندیشه، مکتب، هویت، خانواده و ناموس مرز نیست!!! در صورتی که نقطه شروع بزرگترین تهاجم فرهنگی از فراموشی مرزها می‌باشد.

 

وی با اشاره به این نکته که در تهاجم نظامی مردم به دلیل احساس خطر با جان ومال خود به میدان آمدند، بیان داشت: باید امروز مفاهیم ارزشمند دوران دفاع مقدس را زنده کنیم و برای دفاع در جنگ فرهنگی نباید متظر دستور باشیم.

 

این کارشناس مسائل مذهبی با تاکید بر این نکته که جنگ سخت با نرم افزاری متفاوت می‌باشد، تصریح کرد: با قواعد جنگ نظامی، نمی‌شود جنگ نرم را اداره کرد.

 

وی با یادآوری این نکته که در هشت ساله دفاع مقدس با میدان دادن به جوانان باعث ایجاد خلاقیت وابتکار در آنان شدیم، خاطرنشان کرد: امروز ما نیاز به خلاقیت و سیستمی که تکالیف افراد را در انجام وظایفشان مشخص کنیم داریم؛ نباید در انجام وظایف خود دچار سردر گمی باشیم.

 

نظافت با تاکید بر این مطلب که در جنگ نرم باید حالت هجومی نه انفعالی داشته باشیم، تصریح کرد: در این جنگ باید نحوه هجوم دشمن را شناسایی وبعد خود را با آن تنظیم کنیم.

 

وی بیان داشت: دفاع ما در جنگ فرهنگی جانانه نیست، باید خودمان را از لاک دفاعی بیرون بیاوریم درغیر این صورت از دشمن ضربه می‌خوریم.

 

این کارشناس مسائل مذهبی یکی از عوامل موفقیت در مقابله با تهاجم فرهنگی را انجام اقدامات به صورت گروهی و تشکیلاتی دانست و گفت: بسیاری از افراد در جامعه آثار فرهنگی ارزشمندی را تولید می‌کند؛ اما فردی برای توزیع واطلاع رسانی به مخاطبین این گونه محصولات، وجود ندارد.

 

 نظافت خطاب به جوانان با بیان این مطلب که زمانی که دشمن به صورت منظم وارد می‌شود ما هم باید به صورت تشکیلات منظم هجوم ببریم، تصریح کرد: در زمینه جنگ فرهنگی نباید منتظر بخشنامه باشیم و به نیت گزارش دادن کار کنیم؛ زیرا گزارشات دروغین مشکلات را بدتر می‌کند.

 

وی خطاب به جوانان ضمن اشاره به این مطلب که باید با جهاد و ایمان وارد میدان جنگ نرم شویم، بیان داشت: نیاز به اتاق ایده داریم و مسئولان در روش‌های خود باید بازبینی داشته باشند، به شکلی که  اجازه شکل‌گیری خلاقیت برای ایجاد رقابت را بدهند.

 

این استاد حوزه علمیه با بیان این مطلب کسانی که در زمینه فرهنگی دغدغه دارند با تمام وجود جهاد می‌کنند، گفت: جهاد با قلب، فکردست و مال هم داریم، ما نیاز به کشف راه های تاره داریم و جوانان باید با تدبیر به میدان بیایند و ریسک کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار