کد خبر:۴۴۶۱۳۷
دفتر حقوق بشر سازمان ملل

استفاده از روش‌های خشن علیه فلسطینیان را متوقف کنید

با ادامه درگیری‌ها و تنش در شرق بیت‌المقدس، دفتر حقوق بشر سازمان ملل از رژیم اسرائیل خواسته است استفاده از روش‌های خشن علیه فلسطینیان را متوقف کند.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو ، روپرت کولویلی، سخنگوی دفتر کمسیاریای عالی حقوق بشر سازمان ملل، روز سه‌شنبه از ادامه تنش‌ها در محوطه مسجد الاقصی به شدت ابراز نگرانی کرد.

 

تنش‌ها در بیت‌المقدس در هفته‌های اخیر پس از آن افزایش یافت که مقام‌های رژیم اسرائیل محدودیت‌های بیشتری را برای ورود نمازگزاران فلسطینی به مسجد الاقصی اعمال کرده‌اند.

 

کولویلی گفت: «ما از مقام‌های اسرائیلی می‌خواهیم که تضمین کنند نیروهای امنیتی تنها از خشونت به عنوان گزینه آخر و بر اساس موازین حقوق بین‌الملل برای حفظ نظم عمومی استفاده می‌کنند.»

 

سربازان اسرائیلی از 22 شهریور به شدت اعتراضات علیه محدودیت ورود فلسطینیان به مسجد الاقصی را سرکوب و دهها تن را زخمی کرده‌اند.

 

روز دوشنبه نیز پس از آن که سربازان اسرائیلی برای برگزاری مراسم سوکوت یا جشن سایه‌بان‌های یهودیان در بیت‌المقدس مستقر شدند تنش‌ها بیشتر شد.

 

کولویلی افزود: «ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم خویشتن‌داری کنند و اقدامات لازم از جمله حفظ وضعیت تاریخی حرم الشریف را که شامل محوطه مسجد الاقصی می‌شود، برای بازگرداندن آرامش به این منطقه انجام دهند.»

 

وی همچنین درباره قوانین جدیدی که به نیروهای اسرائیلی اجازه می‌دهد به معترضان فلسطینی ساکن سرزمین‌های اشغالی شلیک کنند، هشدار داده است.

 

این مقام سازمان ملل گفت: «پس از مجوزی که مقام‌های اسرائیلی برای استفاده از گلوله‌های جنگی در شرایط تهدید جانی» در شرق بیت‌المقدس صادر کردند، ما از سربازان اسرائیلی می‌خواهیم «خویشتندار» باشند.  

 

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائيل، 2 مهر اعلام کرد نیروهای پلیس از این پس «در صورتی‌ که جان غیرنظامیان در خطر باشد» اجازه دارند به کسانی که سنگ یا کوکتل مولوتف پرتاب می‌کنند، شلیک کنند.

 

مسجد الاقصی پس از مسجد الحرام و مسجد النبی سومین مکان مقدس مسلمانان جهان است. این مسجد برای مسلمانان، مسیحیان و یهودیان بسیار مورد احترام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار