به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، محمد محمودي نورآبادي، ديشب در جمع دانشجويان دانشگاه فرهنگيان ياسوج به شيوه نگارش كتاب هاي «رنج»، «سرريزون» و ديگر كتاب هاي دفاع مقدسي خود، گفت: من به عنوان يك نويسنده ايلياتي و عشاير زاده در كتاب هايم سعي كردم هيچ گاه از هويتم جدا نشوم و در همه آثارم ايل و عشاير رنگ و بوي خاص خود را داشته باشد.
نويسنده رمان برگزيده رُنج افزود: قوم من و مردم عشاير سهم بسزايي در دفاع مقدس داشته اند كه در ميان كتاب هاي اين حوزه گم شده و كمتر كسي به آنها مي پرداخت؛ به همين دليل من در نوشته هايم از ايل و عشاير جدا نشدم.
محمودي ادامه داد: نگراني من از اين موضوع بود كه چند سال ديگر كه همه رزمندگان و يادگاران دفاع مقدس از ميان مردم رخت بر بندند، هيچ نشانه اي از حضور عشاير در دفاع مقدس به جاي نماند.
اين نويسنده دفاع مقدس در پاسخ به سوال يكي از دانشجويان كه از وي در خصوص نوشتن در باره يمن و مسلمانان مظلوم ديگر نقاط جهان پرسيده بود، گفت: يكي از دغدغه هاي هميشگي من نوشتن از مردم مظلوم يمن و ساير مسلمانان جهان است به همين دليل هم كتاب شام برفي را در باره سوريه نوشته ام و موفقيت خوبي هم كسب كرد.
وي به نوع نگاه و زاويه ديد متوليان فرهنگي اشاره كرد و گفت: متوليان فرهنگي در بيشتر دولت ها، كار قابل قبولي در حوزه كتاب، توزيع و ترجمه آن انجام نداده اند كه يكي از دلايل نا شناخته ماندن ادبيات ما در بين كشورهاي ديگر است.