کد خبر:۴۴۷۵۲۸
دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو عنوان کرد:

فشارهای تحریم‌ عصاره استعداد متخصصین را بیرون کشید/ ایران رتبه هفتم جهان در نانو

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو گفت: فشارهای تحریم ها عصاره استعداد متخصصین را بیرون کشید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید سرکار در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه فناوری نانو که امروز در نمایشگاه بین المللی برگزار شد گفت: افتتاحیه این نمایشگاه با روز اتمام سند ده ساله نانو فناوری ادغام شده و ما در این سند پیرو رهنمودهای مقام معظم رهبری که با استفاده از فناوری نانو باید تولید ثروت کنیم و کیفیت زندگی را بهبود ببخشیم و ایران در بین ۱۵ کشور بر‌تر دنیا در پایان سند قرار گیرد.

 


وی افزود: فعالیت‌ها با رهنمودهای مقام معظم رهبری شروع و شد و بحث‌های ترویجی خوبی شروع شد که از آن‌ها می‌توان به ترویج دانش آموزی اشاره کرد. ۴۶۰ هزار دانش آموز در عرصه فناوری آموزش داده شده‌اند و ۸ المپیاد نانو برگزار شد.

 


دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با اشاره به اینکه تمام تجهیزات پیشرفته نانو ساخت ایران هستند گفت: این یک پیام را به دانش آموز القا می‌کند که این لیاقت کشور ماست که همه دستگاه‌ها در کشور ساخته می‌شود توسعه منابع انسانی دانشگاه‌های مالی در حد مطلوبی است و ما ۲۴ هزار متخصص نانو در سطح کشور داریم که می‌تواند در پژوهش و توسعه فناوری تاثیر بگذارد.

 


وی به توسعه علمی کشور اشاره کرد و گفت: زمانی که بحث نانو شروع شد کمتر از ۵ نفر می‌دانستند که نانو چیست ما در ابتدا تنها ۱۰ مقاله در این خصوص داشتیم و حالا از سالی ۱۰ مقاله به ۱۷ مقاله در روز رسیده‌ایم و روزی ما تنها رتبه ۵۹ دنیا را داشتیم و در کشورهای اسلامی رتبه ۶ بودیم اما امروز در جهان رتبه هفتم را از آن خود کردیم.

 


وی با تاکید بر اینکه یک چهارم تولیدات علمی کشور در عرصه فناوری نانو می‌باشد گفت: بعضی افراد فکر می‌کنند که ایران فقط در تولید مقاله پیشرفت کرده ولی این طور نیست ما امروز بیش از ۶۰۰ محصول در حوزه فناوری در بازار داریم که به خارج از کشور صادر می‌شوند تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی به ما فروخته نشد و متخصصین ما در بن بست قرار گرفتند اما ما طرحی را شروع کردیم و حالا به جایی رسیده‌ایم که بیش از ۱۲۰ تجهیزات ما صادر می‌شود.

 


وی تاکید کرد: فشارهای تحریم‌ها عصاره استعداد متخصصین را بیرون کشید و خودباوری را به همه القا کرد که ما می‌توانیم پیشرفته‌ترین تجهیزات را اداره کنیم و بسازیم. در حوزه فناوری نانو یک مورد انتقال تکنولوژی از خارج را نداشتیم و با کشورهای پیشرفته پایاپای رقابت می‌کنیم و راجع به تبادل تکنولوژی صحبت می‌کنیم.

 


سرکار تصریح کرد: برنامه بعدی ما تمرکز بر بحث تولید ثروت است رکن اصلی اقتصاد مقاومتی اقتصاد مبتنی بر دانش و فناوری است امروز در بیش از ۱۱ صنعت فناوری نانو رسوخ کره و جایگاه هفتمی دنیا در بحث علم نیست بلکه ما در بحث نانو در معتبر‌ترین نمایشگاه‌ها شرکت می‌کنیم و نشان داده‌ایم که به هیچ عنوان از رتبه هفت پایین‌تر نیستیم.

 


وی در پایان خاطرنشان کرد: رشد و حفظ این موقعیت کار ساده این نیست از این به بعد رقابت ما با آلمان چین و ژاپن است و این رقابت ابزار خاص می‌خواهد که یکی از آن‌ها بودجه است کشورهایی مثل آلمان سالانه دو میلیارد دلار سرمایه گذاری برای نانو دارند و ایران در عرصه فناوری نانو در کلوپ جهانی وجود دارد این ظرفیت و توانمندی دانشگاهیان و نهاد‌ها و شرکت‌های دانش بنیان و صنایع بزرگ در حوزه نانو است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
صفایی.سیدمحمدعلی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۵
اکنون رتبه چندم علم وفناوری هستیم ودرپایان این دولت رتبه چندم؟!داداجون بعداز جنگ جهانی دوم جوانان اروپایی حتی کفش هم بپا نداشتند.بقولی پا برهنه.چه شد که امروز به این مرحله رسیده اند.علم وتکنولوژی از اسمان برانها نازل شد.یاژاپن که یک امپراتوری بود وبعدازبمباران اتمی صفرشد چطور دوباره بلند شد وبه این مرحله رسید باتناسایی تخت زیر درخت وجوی اب وکباب وقلیان غذای اماده همچنان مصرفی باقی میمانیم اکنون هرچه پیشرفت کرده ایم به برکت دشمنی دشمن بوده ونه لبخند زدن به او به عنوان کد خدا کدخدایی که امام ره خوار وذلیلش کرد.با نیروی الهی.وهیمنه اورا دردنیا شکست.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار