به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، افتتاحیه انجمن اسلامی دانشگاه دامغان که در سال ۸۸ به حالت تعلیق در آمده بود و با حضور مصطفی کواکبیان و احسان شریعتی در این دانشگاه برگزار شد، در پایان به تشنج کشیده شد.
این برنامه با حواشی روبرو بود که در ذیل می آید:
از اولین حاشیه های این مراسم استفاده افراطی مسئولان اجرایی این برنامه از رنگ سبز بود؛ به صورتی که کوچکترین نمادها نیز سبز شده بودند؛ از لوگوی انجمن گرفته تا چاقوی برش کیک.
دانشجویان از حدود ساعت ۱۹ به محل مراسم آمده بودند و موسیقی های مختلفی در حال پخش بود و عکس هایی از شهید بهشتی، امام موسی صدر، آیت الله طالاقانی، محمد جواد ظریف و عزت الله سحابی مرتب در سالن به نمایش در می آمد.
از مهمترین حواشی که از همان ابتدای برنامه خط مشی انجمن تازه تاسیس دانشگاه دامغان را مشخص کرد، سخنان نماینده انجمن بود که از سران فتنه به عنوان یاران دیرین انقلاب یاد کرد و خواستار آزادی و رفع حصر آنها از سوی دولت شد.
حاشیه دیکری که در این مراسم رقم خورد، خواندن بیانیه افتتاحیه انجمن اسلامی دانشگاه دامغان بود که تاکید داشت که دیگر نخواهند گذاشت، دانشگاه تبدیل به حیات خلوت گروه های اقتدارگرا شود که این بیانیه هم با استقبال نسبتا سرد دانشجویان همراه بود.
در ادامه برنامه کلیپی با عنوان یار دبستانی پخش شد که در این کلیپ با نمایش عکس های از روزنامه های زنجیره ای انتهای دهه ۷۰ مانند بهار، خرداد و امروز حوادث کوی دانشگاه را به عنوان نقطه عطف جنبش های دانشجویی معرفی کرد.
از دیگر حاشیه های جالب این مراسم، لیست های انتخاباتی مصطفی کواکبیان در زمان سخنرانی احسان شریعتی بود؛ این در حالی اتفاق افتاد که سخنان به درازا کشیده شده و احسان شریعتی حال و هوای سالن را محلی برای چرت زدن دانشجویان تبدیل کرده بود.
مصطفی کواکبیان هم سخنان خود را از یواشکی خواندن کتاب های پدر احسان شریعتی یعنی علی شریعتی آغاز کرد و گفت: من یواشکی کتاب های علی شریعتی را به زیر زمین خانه می بردم و انجام مطالعه می کردم.
سخنان مصطفی کواکبیان هم از همان ابتدا با تشنج همراه بود و مرتبا می گفت مجلس باید خانه تکانی شود و ۱۲ سال است نمایندگان اصولگرا در مجلس جاخوش کرده اند.
در انتهای سخنرانی احسان شریعتی و مصطفی کواکبیان قرار بر این شد که سئوالاتی که به صورت کتبی از دانشجویان جمع شده است، پرسیده شود که با کج سلیقگی مسئولان برگزاری این مراسم و انتخاب سئوالات از پیش تعیین شده و سئوالات خود نوشته مقدمه دیگری بود تا فضا به تشنج کشیده شود.
در همین هنگام یکی از دانشجویان معترض به سخنان گفته شده در مراسم در خواست سئوال شفاهی کرد که با اعتراض کواکبیان روبرو شد؛ اما با اسرار به روی سن رفت و در حالی که مشغول پرسش سئوالات خود بود، با درخواست های مکرر مسئولان برگزاری برای پایان دادن به سئوالات خود مواجه شد؛ در حالی که یک دقیقه هم از وقت سه دقیه ای او نگذشته بود که در انتها با دخالت فیزیکی یکی از همین مسئولان برگزاری و پیچاندن دست این دانشجوی معترض مانع از پرسش های او شدند.
از حواشی جالبی که کواکبیان خود نقش ویژه ای در رقم خوردن آن داشت، پاسخ به یکی از سئوالات مبنی بر رفع حصر بود که گفت: بارها گفته ام که رفع حصر اصلا ربطی به دستگاه قضا ندارد و اصل کار مربوط به شواری امنیت ملی است و دستگاه قضایی حق دخالت در این مورد را ندارد.
این درحالی بود که فضای سالن متشنج شده بود و موافقین و مخالفین با داد و فریاد در سالن خواسته های خود را بازگو می کردند که در همین هنگام احسان شریعتی گفت: ما از هیچ تهدید و فشاری نمی هراسیم و سال هاست که در حال مقاومت هستیم.
در پایان این کش مکش هایی که در سالن از حد خارج شده بود، با ورود مجری به بحث و دعوت از گروه موسیقی نسبتا قائله ختم شد؛ اما این کار باعث شد تا سئوالات بسیاری از دانشجویان به پاسخ گذاشته شود.
این گروه سیاسی هرجا که بودن باعث تشنج و بی نظمی و قانون شکنی شدند
فکر کنم منظورتون «بی پاسخ »بوده