کد خبر:۴۴۹۰۴۴
بیانیه هیات داوران جشنواره مد و لباس ایرانی اسلامی

خوش پوشی با برقراری ارتباط بین طراح و تولید کننده میسر است

هیات داوران جشنواره مد و لباس ایرانی اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد: فرهنگ‌سازی در زمینه تولید داخلی و خوش پوشی با برقراری ارتباط بیشتر بین طراحان و تولیدکنندگان میسر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، هیات داوران بیست و دومین جشنواره مد و لباس ایراین اسلامی و بیست و دومین جشنواره سراسری مد و لباس بیانیه‌ای صادر کرد.

 

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

 

با توجه به اهمیت موضوع حوزه مد و لباس ایرانی-اسلامی در کشور و نیز در جهت تشویق و ترغیب طراحان مد و لباس به ارائه آثاری نو و خلاقانه، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان با همکاری بنیاد ملی مد و لباس به ریاست آقای قبادی اقدام به برگزاری دومین جشنواره مدو لباس اسلامی ایرانی کرده و بدین وسیله در فراخوانی استانی از طراحان جهت تحویل آثار در بخش‌های مختلف رقابتی و علمی دعوت به عمل آورده است.

 

از آن جهت که فرهنگ سازی در زمینه تولید داخلی و خوش پوشی با برقراری ارتباط بیشتر بین طراحان و تولیدکنندگان میسر می‌باشد، برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند برای دستیابی به اهداف کلی کارساز باشد.

 

در این خصوص هیات داوران مشتمل بر خانم‌ها الناز حدیدی، مریم السادات خرمدره، آتُسا عقیلی، و لیلا معروف مسئولیت داوری آثار رسیده را در بخش طرح اولی‌ها و آثار دوخته شده شامل مانتو اجتماع، مجلسی، پوشش سر و چادر در تاریخ ۹ مهر سال جاری عهده دار بودند.

 

از بین آثار داوری شده سه نفر در بخش مانتو اجتماع، سه نفر مانتو مجلسی، سه نفر طرح اولی، سه نفر چادر و پوشش سر به عنوان برگزیدگان اول تا سوم انتخاب شد. ضمنا در بخش دوخت مانتو اجتماع و مجلسی ۳ نفر و در بخش طراحی یک نفر شایسته تقدیر شدند.

 

امید است با مطالعه و تحقیق بیشتر همچنین ارتباط با حوزه صنعت پوشاک و نساجی، طراحانی با قابلیت‌های کارآمد با نمونه‌هایی کاربردی در جشنواره‌های استانی آینده شرکت کرده و مقالات برتر را نصیب خویش کند.

 

 در این راستا طراحان خلاق تحت حمایت بنیاد ملی مد و لباس اسلامی-ایرانی موفق به دریافت نشان شیما و مالکیت معنوی برای آثار خویش خواهند شد که به واسطه آن امکان تولید انبوه برای آنها ایجاد می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار