کد خبر:۴۴۹۱۲۶
رئیس دانشگاه پیام‌نور بیرجند:

۹۸ درصد دانشجویان پیام‌نور بیرجند بومی‌اند/ ایجاد ۳ رشته جدید ارشد در دانشگاه پیام‌نور بیرجند

رئیس دانشگاه پیام‌نور بیرجند از ایجاد سه رشته جدید کارشناسی‌ارشد در دانشگاه پیام‌نور بیرجند در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: ۹۸ درصد دانشجویان پیام‌نور بومی‌اند.

حسن حسنی، رئیس دانشگاه پیام نور بیرجند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، با اشاره به اینکه حدود دو درصد از دانشجویان این دانشگاه غیربومی‌اند، گفت: ۶۰ درصد از دانشجویان پیام نور خانم‌ها و  ۴۰ درصد آقایان هستند.

 

وی با بیان اینکه درحال حاضر حدود ۱۰۳ کد رشته در مقطع کار‌شناسی و شش کد رشته در مقطع کار‌شناسی ارشد در دانشگاه پیام نور وجود دارد، افزود: تلاش ما بر این است تا در آینده نزدیک رشته‌های مدیریت بازرگانی، حسابداری و کامپیو‌تر را در مقطع ارشد در این دانشگاه راه اندازی کنیم.

 

رئیس دانشگاه پیام نور بیرجند در خصوص آزمون‌های فراگیر دانشگاه پیام نور گفت: این آزمون ها‌ هرساله در آبان و آذر برگزار می‌شود؛ اما در سال۹۳ یک دوره در مهر و یک دوره در بهمن ماه برگزار شد و آزمون فراگیر دانشجویان کار‌شناسی ارشد ورودی مهرماه در اردیبهشت امسال برگزار می‌ شود.


حسنی بابیان اینکه در مقطع کار‌شناسی فراگیر نداریم، تصریح کرد: افراد متقاضی به تحصیل در دانشگاه پیام نور در مقطع کار‌شناسی می‌توانند بر اساس قبولی در کنکور سراسری یا سوابق تحصیلی انتخاب رشته کنند که برای قبولی براساس سوابق تحصیلی یا همان قبولی بدون کنکور محاسبه میانگین نمرات سه سال آخر تحصیل مد نظر است.


وی پایین بودن مبلغ شهریه، تحصیل همزمان در دو رشته و پرداخت وام دانشجویی به متقاضیان تا سقف ۳۰۰ هزار تومان در هر ترم را از جمله مزیت‌های دانشگاه پیام نور دانست.


حسنی در پایان گفت: البته با توافقاتی که با بانک تجارت و صادرات داشتیم قرار شد که مبلغ وام دوره کار‌شناسی به سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و کار‌شناسی ارشد به پنج میلیون تومان برسد تا دانشجو بتواند به راحتی شهریه خود را از وام بپردازد و در این خصوص دغدغه‌ای نداشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار