کد خبر:۴۵۰۰۵۷
دبیر انجمن علمی برق دانشگاه برعلی سینای همدان:

سیاست‌زدگی در دانشگاه‌های کشور سبب خاک خوردن نقشه جامع علمی کشور شده است

دبیر انجمن علمی برق دانشگاه برعلی سینای همدان گفت: سیاست‌زدگی در دانشگاه‌های کشور، گزینشی بودن اساتید و مدرک‌گرایی از عواملی است که سبب شده حدود پنج سال این سند خاک بخورد.

علیرضا طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در حاشیه هشتمین جشنواره حرکت در رابطه با عدم عملیاتی کردن نقشه جامع علمی کشور، گفت: یکی از دلایلی که سبب این امر می‌شود عدم توجه و اعتماد مسئولان به دانشجویان است.

 

وی با اشاره به این‌که متاسفانه  بسیاری از فعالیت‌های پژوهشی به دلیل عدم اختصاص بودجه عملیاتی نشده‌اند، افزود: سیاست زدگی در دانشگاه‌های کشور، گزینشی بودن اساتید و مدرک گرایی از دیگر عواملی است که سبب شده حدود پنج سال این سند خاک بخورد.

 

این فعال دانشجویی ادامه داد: امروز پایان نامه‌ها برای اساتید تبدیل به سکویی جهت پرش شده به طوری که اساتید آن موضوعی را که خودشان باید بر روی آن پژوهش کنند را به عنوان موضوع پایان نامه به دانشجویان می‌دهند تا دانشجویان انجام دهند و این‌گونه است که پایان نامه‌ها بی‌خاصیت می‌شوند.

 

طاهری ضمن تاکید بر این‌که پایان نامه‌ها باید برطرف کننده نیاز صنعت و جامعه باشند، تصریح کرد: شاید با پیاده سازی اسنادی مانند سند جامعه علمی کشور بتوان در مسیر بهبود وضعیت پایان نامه‌ها و جهت دار کردن آنان گام برداشت.

 

وی مدرک گرایی و تحصیل تنها برای گرفتن نمره را آفت دانشگاه‌های کشور دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه اساتید تنها به دنبال اقدامات تئوری هستند و نه عملی و تنها به این می‌اندیشند که دانشجو به درجات بالای دانشگاهی دست یابد نه این‌که با صنعت ارتباط گیری کند و کار بیاموزد و این چنین است که دانشگاه از صنعت دور می‌ماند.

 

دبیر انجمن علمی برق دانشگاه برعلی سینای همدان بر نیاز سنجی تاکید و بیان کرد: صنعت ما قدیمی و وارداتی است و فردی که سال‌هاست از یک دستگاه وارداتی برای خط تولید خود استفاده می‌کند، به هیچ وجه این ریسک را نمی‌پذیرد که دستگاهی را که دانشجویی اختراع کرده بخرد و از آن استفاده کند؛ بنابراین در این میان صنعت نیز بی‌تقصیر نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار