به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان؛ ساعت ۱۲:۱۰ نیمه شب ۲۸ مهر ماه، پیامکی به دانشجویان یک دانشکده در گنبد کاووس که وام دانشجویی گرفته بودند ارسال شده بود که از آنان خواسته بود طی یکی تسویه حساب سریع اصل وام و بهرهای تقریبا بیش از ۵۰ درصدی را بازگردانند.
یکی از دانشجویان که همان زمان این خبر را به خبرگزاری دانشجو اطلاع داده بود، گفت: در پیام واصله نوشته شده بود «اخطار سوم»، در حالیکه پیش از آن هیچ اخطار دیگری به ما داده نشده بود.
وی افزود: در پیامک مذکور از من خواسته شد بلافاصله اصل وام که ۱۳۲۶۰۰۰ ریال بود را با بهره ۷۱۲۹۸۰ ریالی از طریق سایت bp.swf.ir بازپرداخت کنم و تنها در آن یک روز به من مهلت داده شد اما با رسانهای کردن آن دیگر پیامکی دریافت نکردم ضمن اینکه از مطلع شدن ضامن خود نگران بودم که الحمدلله این اتفاق نیز نیافتاد.
دانشجوی دیگری که اکنون از دانشکده فارغ التحصیل شده نیز در این باره گفت: این اخطار پیامکی به شماره موبایل همسرم آمده بود در حالیکه من در زمان دانشجویی ازدواج نکرده بودم و این امر ضمن برانگیختن تعجب، باعث شرمندگی من جلوی همسر و همچنین نگرانی از بابت بهره وام شده بود چرا که پیش از این به ما گفته بودند وام دانشجویی بهره ندارد.
این خبر با تیتر «بهره ۵۳.۷ درصدی وام دانشجویی در یکی از دانشگاههای گنبد» (روی تیتر کلیک کنید) در همین خبرگزاری منتشر شد که در پی آن بهجت توحیدی، رئیس دانشکده فنی دخترانه کوثر گنبد توضیحاتی ارائه داد.
توحیدی در این خصوص تصریح کرد: وام دانشجویی هیچ بهرهای ندارد و کاملا قرض الحسنه است دانشجویانی که این پیامک را دریافت کرده اند به دفتر ریاست مراجعه کنند تا پیگیری شود که منبع آن از کجا بوده است.
رئیس دانشکده کوثر گنبد کاووس متذکر شد: وام دانشجویی از حساب بانکی صندوق رفاه دانشجویی داده میشود اما این وام کاملا بدون سود بوده و حتی حق یک ریال بهره هم ندارد از همین رو لازم است دانشجویان معترض به من مراجعه کنند تا پیگیر قضیه شویم چرا که هنوز منبع این پیامک معلوم نیست.
وی تأکید کرد: این پیامک به هیچ وجه از سمت دانشکده نبوده، به طور کلی وام دانشجویی ارتباطی با خود دانشگاه ندارد و مستقل از صندوق رفاه دانشجویی از تهران واریز میشود اما امور مالی و خود من پیگیر این قضیه خواهیم بود.
گفتنی است این پیامک از سامانه ۹۸۵۰۰۰۴۸۹۳۷۶۰۰۰ برای دانشجویان وام گیرنده ارسال شده بود.
خب یدفه بگن وام نداریم خیالمون رو رواحت کنن به فکر یه راه دیگه باشیم.
به نظرم باید اسم صندوق رفاه رو عوض کنن بزنن صندوق ضد حال دانشجویی .