آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۵۷۵۹
باشگاه دانشجویان/

کنار گذاشتن شعار«مرگ بر آمریکا» و نامیدن ایران به محور شرارت!

آخرین باری که شعار مرگ بر آمریکا در ادبیات برخی از مسئولان اجرایی کشورمان و به تبع آن برخی از خواص و عوام جامعه کنار گذاشته شد واقعه ۱۱ سپتامر ۲۰۱۱ رخ داد و در حالی که مردم ایران با قربانیان آن حادثه ابراز همدردی کردند، واکنش رئیس جمهور وقت آمریکا، جورج بوش، به این محبت ایرانی‌ها «محور شرارت خواندن» ملت ایران و جمهوری اسلامی بود!

گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی*؛  یوم الله ۱۳ آبان امسال هم از راه رسید؛ اما ۱۳ آبان امسال تفاوت قابل توجهی نسبت به سالهای گذشته دارد و آن هم عبارت است از تلاش عده ای در داخل کشور در جهت عادی سازی رابطه با آمریکا؛ انگار بدشان نمی آید که شعار«مرگ بر آمریکا» از زبان ملت زخم خورده ایران اسلامی حذف شود.

 

به این عده که از قضاء بخش کوچکی از جامعه را تشکیل می‌‌دهند توصیه می‌شود نیم نگاهی به تاریخ بیندازند تا به عینه ببینند جنایت آمریکای جنایت کار در حق مردم دنیا و علل خصوص ایرانیان را.

 

جنایاتی که از کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ آغاز شد و با ثبت خاطراتی تلخی همچون حمایت از عراق در جنگ تحمیلی، سرنگونی هواپیمای ایرباس ایران، خرابکاری های هسته ای، حمایت از گروه های تروریستی گرفته تا تحریم ها فلج کننده ظالمانه علیه ملت ایران و... که در اذهان مردم ایران ادامه یافت.

 

 البته شاید بشود به آن اقلیت پر سروصدا حق داد، چون در پازل طراحی شده دشمن قرار گرفته اند و یکی از فعالیت‌هایی که خود را ملزم به اجرای آن کرده و با آن سرگرم شده اند همین جملاتی است که این روزها بر زبان جاری می‌کنند، جملاتی که بیش از پیش از زبان طیف لیبرال و اصلاح طلبان افراطی و متاسفانه برخی از مقامات دولتی شنیده می‌شود. لازم می‌دانم این نکته را مورد تاکید قرار دهم که ما با ملت آمریکا مشکلی نداریم چرا که سیستم سیاسی حاکمیت در آمریکا به شکلی است که مردم آگاهی کافی از روند تصمیمات و اجرای سیاست‌های دولت ندارند.

 

جهت اطلاع آن عده ی اندک از آمریکا دوستان داخلی یاد آور می‌شوم که ملت ایران شعار «مرگ بر آمریکا» را برای اعتراض به سیاست های دولت و سردمداری آمریکا بر استکبار جهانی سر می‌دهند و جنبش دانشجویی و ملت ایران تا آخرین نفس از شعار مرگ بر آمریکا دست نخواهد کشید، همچنین در خاطر داشته باشند آخرین باری که شعار مرگ بر آمریکا در ادبیات برخی از مسئولان اجرایی کشورمان و به تبع آن برخی از خواص و عوام جامعه کنار گذاشته شد واقعه ۱۱ سپتامر ۲۰۱۱  رخ داد و در حالی که مردم ایران با قربانیان آن حادثه ابراز همدردی کردند، واکنش رئیس جمهور وقت آمریکا، جورج بوش، به این محبت ایرانی‌ها «محور شرارت خواندن» ملت ایران و جمهوری اسلامی بود!

 

عماد کاشانی- دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه آزاد مشهد

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار