به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، معنوی امروز در اجلاس معاونان درمان دانشگاههای قطب شمال شرق کشور در مشهد با بیان اینکه سیستم پرداختی قبل از طرح قاصدک در کشور مشکلات خاص خود را داشت، گفت: سیستم پرداختی گذشته در کشور با دیدگاه مالی گروههایی نوشته شده بود که شرایط پرداختی کشور در وزات بهداشت را در نظر نگرفته بودند که دیدگاه ما، نظریه رفتار در بیمارستانها و ارائه کیفیت خدمات را دنبال میکند که براین اساس طرح قاصدک جهت پرداخت به کارکنان علوم پزشکی براساس کارانه طراحی شده است.
وی طرح قاصدک را دارای اشکالات بسیاری دانست و با تاکید بر این نکته که این طرح میتواند سیستم پرداختی قبل را اصلاح کند، گفت: برای بهتر اجرا شدن طرح قاصدک باید زیر ساختهای بیمارستان جهت اجرا را دچار تحول کنیم که اجرای این طرح در ۷۳ درصد از بیمارستانهای کشور نشان میدهد که تنها تعداد محدودی از بیمارستان ها در اجرای این طرح مشکل دارند.
رئیس اداره سیاستگذاری تعرفه و نظام پرداخت وزارت بهداشت افزود: در سیستم پرداختی قبلی، نیروهای شرکتی و استخدامی تفاوت دریافتی بسیار زیاد داشتند که با اجرای طرح قاصدک این تفاوت پرداختی را کمتر میشود.
معنوی با بیان یانکه طرح قاصدک ۵۰ سال است در بیمارستان های دنیا اجرا میشود، گفت: در ایران حدود دو سال طول کشید تا چارچوب مشخص در خصوص طرح تحول مستقر شود و بیش از پنج سال طول میکشد تا نتایج را آن را ببینیم.
وی به ایجاد تغییراتی در طرح قاصدک در روز گذشته در وزارت بهداشت خبر داد و بیان داشت: ما تلاش داریم هزینهها را در کنار درآمدها در این طرح قرار دهیم و به خاطر شفاف کردن سیستم، پزشکان دارای درآمد بالای ۶۰ میلیون تومان شناسایی شده ودریافتی مبتنی بر عملکرد در مورد آنان نیز به کار گرفته میشود.
رئیس اداره سیاستگذاری تعرفه و نظام پرداخت وزارت بهداشت ادامه داد: پزشکان با درآمد ۴۰ میلیون حدود هفت درصد و پزشکان با درآمد بیش از ۶۰ میلیون تومان ۱.۲درصد میباشد.
معنوی با بیان اینکه 30 تا 40درصد دستور العمل پرداختی طرح قاصدک در کارکنان غیر پزشک است، گفت: در حال حاضر طرح قاصدک در مازندران در بیمارستانهایی که زیر ساختهای آن آماده است را اجرا میکنیم و پس از رفع آسیبهای آن در دیگر نقاط کشور نیز اجرایی خواهد شد.