کد خبر:۴۶۳۶۱۳
فرمانده سپاه نینوا گلستان:

انقلاب اگر زنده نبود تهدید نمی‌شد/ وظیفه ذاتی «بسیج اساتید» مقابله با تهدیدات نرم است

فرمانده سپاه نینوا استان گلستان گفت: در عرصه‌های تاکتیکی با تهدیدات سخت و نرم مواجه هستیم اما این انقلاب با وجود این هجمه‌ها ۳۷ سال است که تغییر ماهیت نداده است؛ این انقلاب اگر زنده نبود تهدید نمی‌شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان؛ سردار رحمت الله صادقی، فرمانده سپاه نینوا استان گلستان، ظهر امروز در نشست صمیمی اساتید استان گلستان با عنوان «استاد دانشگاه تراز انقلاب اسلامی» که در سالن جلسات ریاست دانشگاه آزاد گرگان برگزار شده بود، گفت: استراتژی‌ها برای دستیابی به اهداف مراکز اجرایی از سوی مقام معظم رهبری تعیین می شود و مسئولان باید تاکتیکی برای عملیاتی کردن این استراتژی‌ها بیابند.

 

وی در همین راستا به بیان تعریف بسیج اساتید و تبیین اهداف این سازمان پرداخت و متذکر شد: در عرصه‌های تاکتیکی با تهدیدات مختلفی از جمله تهدیدات سخت و نرم مواجه هستیم، برای مقابله با تهدیدات سخت اقشار بسیج به اقتضای خود می‌توانند یاری رسان باشند امام وظیفه بسیج اساتید مقابله با تهدیدات نرم است.

 

سردار صادقی تصریح کرد: بسیج اساتید یک تشکل منضبط است که کار اصلی آن مقابله با تهدیدات نرم است و هر قدر این تهدیدات را محدودتر کند خدمت بزرگ‌تری به انقلاب کرده است.

 

فرمانده سپاه نینوا استان گلستان خاطرنشان کرد: مظهر اقتدار بسیج در توان مقابله با تهدیدات نمایان می‌شود که نقش بسیج اساتید در مقابله با این تهدیدات و تبدیل شدن به یک مظهر اقتدار و مدل سازمانی، نقش اول است.

 

وی با بیان اینک «انقلاب اگر زنده نبود با تهدید مواجه نمی‌شد»، تأکید کرد: هیچ انقلابی مانند انقلاب اسلامی ایران ۳۷ سال با وجود تهدیدات، با حفظ مبانی و ماهیت خود، دوام نیاورده است و این به یمن اقتدار حرکات منسجم بسیجی بوده است.

 


سردار صادقی با بیان اینکه بسیجی بودن یعنی حاکم کردن انضباط در کارها، تأکید کرد: انسان‌ها اگر به وظیفه بندگی خود عمل کنند همه مشکلات حل می‌شود یکی از این وظایف انسانی شناخت وظایف و انجام تکالیف محوله است که این امر باید در شاکله سازمان‌ها رعایت شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار