کد خبر:۴۶۴۱۶۶
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد قوچان:

ارتباط دانشگاهیان با صنعت موجب انجام پژوهش‌های تقاضامحور می‌شود

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد قوچان گفت: ارتباط دانشگاهیان با صنعت موجب انجام پژوهش‌های تقاضامحور شده و پایان‌نامه‌های دانشجویی باید براساس مشکلات حوزه صنعت نگارش شود.

حمید طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اشاره به برگزاری همایش‌های مختلف علمی توسط این واحد دانشگاهی در طول سال گفت: پژوهش‌های اصیل، تقاضامحور و کاربردی به همراه توجه ویژه به قابلیت‌ها و پتانسیل‌های بومی رویکرد دانشگاه آزاد است.

 

وی افزود: این واحد دانشگاهی با توجه به این رویکرد، خود را به عنوان یکی از قطب‌های علمی در حوزه «علوم و صنایع غذایی»، «مهندسی شیمی، شیمی و فناوری نانو»، «علوم اجتماعی، روانشناسی، مشاوره و تندرستی روان» و حوزه بین رشته‌ای «کاربرد سیستم‌های هوشمند در علوم و صنایع» به جامعه علمی معرفی کرده است.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد قوچان تجهیز آزمایشگاه‌های تخصصی، راه‌اندازی مجلات علمی و پژوهشی و تأسیس مراکز تحقیقاتی را در دستور کار این واحد دانشگاهی دانست و تصریح کرد: تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور تجاری‌سازی محصولات و تبدیل علم به ثروت و مرکز رشد واحدهای فناور در راستای کارآفرینی نیز در این برنامه‌ها قرار داد.

 

طباطبایی تصریح کرد: همایش‌ها دارای ابعاد مختلفی هستند و شاید ساده‌ترین بُعد آن گردهمایی متخصصین و اجتماع دانشمندان در حوزه‌ای خاص بوده که بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران که توسط دانشگاه آزاد قوچان برگزار شد نمونه‌ای از تنوع دانشمندان، دانشجویان، اساتید، دستگاه‌های دولتی و خصوصی بود.

 

وی با یادآوری این موضوع که برخی کنفرانس‌های ملی تنها در حد منطقه‌ای برگزار می‌شود و کنگره صنایع غذایی با برپایی نمایشگاه فضای آشنایی میان دانشگاهیان و صنعت را فراهم ساخت، افزود: شاید گلایه‌ای از سوی صنعتگران یا دانشگاهیان برای عدم ارتباط میان یکدیگر در گذشته وجود داشت؛ اما این نمایشگاه توانست فضایی برای شناخت نیازمندی‌ها و پتانسیل‌ها فراهم کند.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد قوچان تأکید کرد: ارتباط دانشگاهیان با صنعت موجب انجام پژوهش‌های تقاضامحور شده و پایان‌نامه‌های دانشجویی باید براساس مشکلات حوزه صنعت نگارش شود.

 

طباطبایی برگزاری میزگردهای صنعتی میان دانشگاه، دولت و صاحبان صنایع را فرصتی برای هم‌اندیشی و داشتن خروجی مؤثر در زمینه‌های مختلف دانست و تصریح کرد: این واحد دانشگاهی با برگزاری سه دوره همایش ملی علوم و صنایع غذایی و یک کنگره ملی و همچنین کسب تجربیات لازم توانایی برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی در سال ۹۵ را داراست.

 

وی با یادآوری این مطلب که متأسفانه برخی دانشگاه‌های دولتی تمایلی به برگزاری بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران توسط دانشگاه آزاد را نداشتند، خاطرنشان کرد: اعضای هیات علمی دانشگاه‌های دولتی حاضر در این کنگره بیان داشتند که این کنگره در تمام سطوح مختلف علمی در ردیف بسیار بالایی قرار داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار