گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو – سید مسعود پرهیزگاری: یکشنبه هشت آذر، در آستانه روز دانشجو در ایام نزدیک به انتخابات اسفندماه، بار دیگر دانشگاه به عنوان مبدأ یک حرکت ساختارشکن سیاسی شد تا به پشتوانه آن بوق های تبلیغاتی وابسته بر آنچه مد نظرشان است، مانور دهند و خوراکی برای ضد انقلاب تهیه کنند.
فضای پویای دانشگاه فضا اعتراض و انتقاد است؛ اما یک شنبه سیاه دانشگاه آزاد یاسوج، فرصت اعتراض و انتقاد را از دانشجو گرفت و چماق به دستانی حرمت دانشجو، دانشگاه و زن را در جامعه غیرت مند ما شکستند.
دعوت از یک محکوم فتنه ۸۸ آغاز یک اشتباه
دانشگاه آزاد یاسوج و به تبع آن شورای تأمین استان در یک اشتباه استراتژیک، حضور یک محکوم فتنه ۸۸ در دانشگاه را تأیید کردند و این تأیید در حالی است که حضور این شخص، در چند استان دیگر با حاشیه همراه بوده به گونه ای که حتی بانیان مراسم در این دانشگاه ها اقدام به لغو برنامه کردند.
سؤالی که در اینجا مطرح می شود این است که مسئولان دانشگاه آزاد و شورای تأمین استان از سوابق این شخص آگاهی نداشته اند و اقدام به این کار کرده اند، که عذری نابخشودنی است و یا اینکه اطلاع داشته اند و مجوز حضور این شخص پر حاشیه را به استان در آستانه انتخابات داده اند.
چرا قبل از دعوت یک شخص به عنوان سخنران، آن هم در آستانه انتخابات و برای محیط پر شور دانشگاه، جستجوی کوچکی در اینترنت (حتی نه استعلام از مقامات آگاه) صورت نمی گیرد تا از سابقه حضور این شخص در استان های دیگر و حواشی آن اطلاع یابند؟
صبح یک شنبه دانشجویان، غیر دانشجویان، سیاسیون مدعو در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد یاسوج جمع شده بودند.
دانشجویان منتقد با حضور محکوم سیاسی در دانشگاه، با سر دادن شعارهای «مرگ بر فتنه گر»، «فتنه گر حیا کن، دانشگاه را رها کن» و شعارهایی در مخالفت با حضور شخصی افراطی که به جرم اقدام علیه امنیت ملی محکوم شده بود، اعتراض کردند.
اعتراض و شعار دادن دانشجو و اعلام مخالفتش با یک پدیده، حق اوست و بارها اتفاق افتاد دانشجویانی با طیف های مختلف فکری لب به انتقاد گشوده اند و کسی اعتراضی به آنها نکرد. دانشجو حق دارد نسبت به برنامه هایی که در دانشگاه و شهرش برگزار می شود انتقاد داشته باشد.
یکی از دانشجویان معترض در این خصوص تصریح کرد: کسی که توسط دادگاه صالحه بهدلیل موضعگیری علیه نظام در فتنه ۸۸ محکوم شده، اجازه ورود به محیطهای دانشگاهی را ندارد و کسانی که مجوز حضور این محکوم فتنه را صادر کردند، باید جوابگو باشند.
این دانشجو با تأکید بر اینکه اعتراض و مطالبهگری حق دانشجو است، افزود: وقتی دانشجویان از سوابق آذر منصوری اطلاع یافتند، دیگر نسبت به حضور وی در این دانشگاه حساس شده بودند، زیرا دانشجویان در زمینه توهین به انقلاب اسلامی با هیچ کسی تعارف ندارند.
سیلی به صورت دانشجوی دختر توسط یک فعال سیاسی غیر دانشگاهی
تداوم شعارهای اعتراضی این دانشجویان و حضور یک دانشجوی دختر در بالای جایگاه برگزاری مراسم، موجب بروز خشم اطرافیان محکوم به فتنه شده و یکی از مسئولان احزاب اصلاح طلب، این دانشجوی دختر را مورد ضرب و شتم قرار داد و به صورت او سیلی زد.
این اقدام باعث شد که دانشجویان برای دفاع از دانشجوی مضروب به کمک وی بروند.
***
مایه تأسف و تأثر است که در جامعه ما که در تاریخ، غیرتش زبانزد عام و خاص بود و هیچ گاه اجازه کوچکترین تعرض و بی حرمتی به زن و یا دختری را نمی داد، و حتی اگر در دعوای خونین دو طایفه زنی پا پیش می نهاد به حرمت زن بودنش خونها بخشیده می شد، امروز این اتفاق در برابر دیدگان جوان مردهای یاسوجی پیش بیاید و برخی از آنها دم نزنند.
بی حرمتی به دانشجوی دختر مسلمان، باعث شد که دانشجویان معترض برای دفاع از وی و نجات او از دست چماق به دستان کم تحمل اقدام کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد در پاسخ به سؤال یکی از خبرگزاری ها درباره شایعه هجوم دانشجویان بهسمت آذر منصوری، عضو حزب اتحاد ملت، عنوان کرد: چنین چیزی نیست، وقتی یکی از دانشجویان خانم که داشت شعار مرگ بر «فتنهگر» سر میداد توسط فردی بهنام «ج.ا» عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان مورد ضرب و شتم قرار گرفت، برخی از دانشجویان بههدف نجات آن خانم دانشجو بهسمت آنان هجوم بردند که برخی از رسانهها بهنقل قول برخی از افراد این موضوع را تعبیر به هجوم به سخنران جلسه کردند.
عده ای از رسانه ها و فعالان سیاسی اصلاح طلب استان در واکنش به کتک خوردن یک دختر یاسوجی در دانشگاه، نه تنها هیچ غیرت و تعصب دینی و قومی از خود نشان ندادند که همصدا با رسانه های بی بی سی و صدای ضد انقلاب، جریان را به گونه ای دیگر بیان کرده و از سوی دیگر دم از غیرت قوم لر می زنند.
فیلم ها سخن می گویند...
بی شک فیلم های زیادی از این برنامه هم توسط حاضرین در سالن و هم توسط روابط عمومی دانشگاه آزاد یاسوج ضبط شده است که پیشنهاد ما انتشار این فیلم ها به طور کامل و بدور از سانسور در رسانه هاست تا واقعیت ها بر همه مردم آشکار شود که چگونه سیاست بازان وابسته صدای دانشجو در دانشگاه آزاد خفه می شود و حتی اقدام به سیلی زدن به دانشجوی دختر در شهر مردان غیرتمند می کنند.
تأکید معاون سیاسی استاندار بر یک کلاغ چهل کلاغ برخی رسانه ها
فتاح محمدی، معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به سوال یکی از رسانه ها که از ضرب و شتم آذر منصوری و همچنین چاقو کشی در این مراسم پرسیده بود، گفت: این ها یک کلاغ چهل کلاغ است.
چاقوی مراسم هم پیدا شد...
در جریان حمله چماق به دستان به دانشجوی دختر معترض، دست یکی از چماقداران سیاسی به النگوی دانشجوی مضروب برخورد کرده و خراش بر می دارد که در تصاویر نیز کاملا مشخص است.
متأسفانه برخی از رسانه های ناآگاه با به تصویر کشیدن دست زخمی این فرد ادعا کردند که با ضربه چاقو زخمی شده است که هر انسان عاقلی که این خراش را ببیند متوجه واقعیت های ماجرا می شود.
از محکومیت آذر منصوری در فتنه ۸۸ بیاطلاع بودم و گرنه مجوز حضور نمیدادم
رئیس دانشگاه آزاد واحد یاسوج به خبرگزاری تسنیم گفت: واقعیت امر از محکومیت آذر منصوری در فتنه ۸۸ اطلاعی نداشتم و گرنه در هیات نظارت با حضور وی در دانشگاه مخالفت میکردم.
علی آلبویه بیان داشت: وقتی نام آذر منصوری برای حضور و سخنرانی در دانشگاه آزاد یاسوج مطرح شد چون چهره معروفی نبود و فکر نمیکردم محکوم فتنه ۸۸ باشد، موافقت کردم.
رئیس دانشگاه آزاد یاسوج تصریح کرد: البته مجوز شورای تأمین نیز مزید بر علت شد زیرا وقتی شورای تأمین مجوز داده بود فکر نمیکردم سخنران امروز دانشگاه آزاد یاسوج محکومیت در فتنه ۸۸ داشته باشد.
حمله به دانشجوی پسر در سطح شهر به دلیل اعتراض به برنامه
مدعیان آزادی بیان عصر روز یک شنبه، یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه آزاد شهر یاسوج مورد حمله چند تن از مدعیان فرهنگ و سیاست قرار گرفته است. در این حادثه که در سطح شهر یاسوج رخ داد، یکی از دانشجویان این دانشگاه با نام عباس.ر به جرم ممانعت از سخنرانی فعال فتنه ۸۸ در یاسوج مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.
این دانشجو به خبرنگارها گفت: ضاربان به صورت غافلگیرانه به وی حمله ور شده و ضمن توهین به وی و برزبان راندن کلماتی رکیک نسبت به نظام، او را مورد ضرب و شتم قرار داده اند.
عباس.ر که هم اکنون در کلانتری در حال تشکیل پرونده و شکایت از ضاربان است، تصریح کرد: آنها می گفتند فرماندار با ما هماهنگ است، منتظر ادامه این قضیه باشید.
سیاسیون شناسنامه دار و آگاهی مسئولان
اتفاقات روز یک شنبه دانشگاه آزاد یاسوج درس های زیادی به ما می دهد که مهم ترین درس آن لزوم توجه مسئولان استانی و دانشگاهی به دعوت از شخصت های سیاسی شناسنامه دار و بی حاشیه در محیط دانشگاه است و درس دوم لزوم آگاهی مسئولان دانشگاهی و شورای تأمین استان که مسئولیت تأمین امنیت استان را بر عهده دارد، از کیستی شخصیت های مدعو و جریان پشت پرده انها می باشد.
واقعا باعث سرافکندگی و خجالت ما هست این سیاست های دولت.
فک نکنم!!