محسن کاشانی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، با اشاره به اینکه اربعین یک پتانسیل و فضای عظیم فرهنگی و اجتماعی دارد، گفت: در اربعین شاهد فضای مادی گرایانه و منفعت طلبی که در جامعه حاکم است؛ نیستیم. اربعین همچون یک جامعه الهی است که اعضای بیست و چند میلیونی آن همگی یک هدف دارند و آن هم نصرت و یاری امام است و این نصرت و یاری را در کمک کردن به همنوع خود در مسیر اربعین می دانند.
وی افزود: از مزیت های این مراسم بزرگ برای قشر دانشجو این است که با الگو قرار دادن این حرکت، سعی کنند این مدل را نیز در جامعه و دانشگاه خود پیاده کنند؛ جدای از جنبه اجتماعی، اربعین، یک جنبه سیاسی نیز دارد و آن همان قدرت و اقتدار شیعه است که توانسته است تجمع بیش از بیست میلیونی عشاق حسین(ع) را با کمترین خسارت و آسیب، مدیریت کنند. قطعا پیامی که برای همگان دارد این است که جریان حق همیشه پویا است و غرب هر کاری هم کند نمی تواند فستیوالی با این عظمت برگزار کند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان در ادمه تصریح کرد: زیبایی مراسم اربعین محدود به شیعیان نیست و عاشقانی را نیز می توان از اهل تسنن و حتی مسیحیان در این مسیر یافت و همه این ها به این خاطر است که این مراسم رنگ و بوی خدایی دارد و به همین دلیل میلیون ها فطرت خداجو از هر دین و مسلکی در این مراسم در کنار یکدیگر حضور می یابند. هرچند که اکثریت این جمعیت از شیعیان است؛ اما از آنجایی که یک آماده سازی برای ظهور است؛ بنابراین پتانسیل آن را دارد که تبدیل به برنامه ای برای حضور همه مردم جهان شود.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به جنبش دانشجویی بیان داشت: همه ما معتقدیم که نیازها، خواست ها و مطالبات جامعه را یک دانشجو می سازد. غرب به دنبال آن است که جوان در نیازهای اولیه و سطحی خود بماند. آنها جوانانی مصرف زده و مادی گرا می خواهند. در حالیکه انقلاب اسلامی جوانانی متعالی می خواهد که مبدا تحولات جهانی باشند. بنابراین دانشجویان و نخبگان کشور باید دغدغه ها و مطالباتی در قد و قواره انقلاب اسلامی داشته باشند. جنبش دانشجویی یعنی سطح پرسش ها و مطالبات یک دانشجو آنقدر بالا بیاید که به جنبش تبدیل شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به اینکه به هر حرکت اجتماعی جنبش نمی گویند، افزود: جنبش دانشجویی نباید همانند کف روی آب باشد. جنبش دانشجویی باید خود را صاحب مملکت و انقلاب اسلامی بداند. چنانچه دانشجو خود را صاحب خانه بداند؛ می تواند نقد کند. بدنه دانشجویی باید خود را در قواره نقد ببیند؛ اما چندین سال است که دچار این آفت شده ایم که سطح مطالبات دانشجویان پایین آمده و با جنبش دانشجویی ایده آل و حتی مطلوب فاصله بسیاری داریم.
کاشانی در ادامه تصریح کرد: لازمه پیشرفت جنبش دانشجویی آن است که مسئولان کشوری و دانشگاهی حرکت انقلاب اسلامی را بشناسند و با آن همراه شوند، قرار نیست همه دانشجویان به این سطح فکری برسند. اگر گروه های کوچکتر و نخبه از دعواهای سطحی سیاسی و صنفی فاصله بگیرند و به مسائل مهم کشور بپردازند می توانند در مسائل مهم فکری و بنیادین که به حرکت انقلاب اسلامی کمک می کند حضور داشته باشند.
وی در خصوص نگاه مسئولین به دانشجویان بیان داشت: مسئولین قطعا از دانشجو نظر و ایده می خواهند. البته برخی عقیده دارند که باید دانشجو را در همان سطح از مطالبات نگه داشت که این کار بسیار اشتباهی است و اولین ضرر متوجه خود آن هاست.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان در خصوص برنامه های این تشکل به مناسبت رو دانشجو گفت: مناظره ای در باب چالش ها و معضلات جنبش دانشجویی با حضور سپهر آذرشب، مسئول سیاسی سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان و فرزاد نعمتی، دبیر سابق انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان روز دوشنبه ۱۶ آذر از ساعت ۱۵ در تالار شهید فتوحی این دانشگاه برگزار خواهد شد.