آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۱۱۰۲

کنگره پژوهش‌های کاربردی دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان برگزار شد

دومین کنگره پژوهش‌های کاربردی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان با تجلیل از نفرات برتر در سالن همایش‌های پردیس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، دومین کنگره پژوهش‌های کاربردی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان با تجلیل از نفرات برتر در سالن همایش‌های پردیس این دانشگاه برگزار شد.

 

ابراهیم میری‌مقدم، سرپرست مرکز پژوهش‌های دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این مراسم گفت: با توجه به اجرای موفق اولین کنگره پژوهش های کاربردی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان در سال قبل و بازخورد مثبت آن، شورای سیاستگذاری پژوهش های دانشجویی معاونت پژوهشی وزارت بهداشت با برگزاری دومین همایش دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان که در حال برگزاری است و نیز یازدهمین کنگره ای منطقه ای شرق کشور موافقت کرد که در 28-30 اردیبهشت ماه 1395 در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه هم اکنون در حال پذیرش مقالات دانشجویان متقاضی شرکت در کنگره منطقه ای شرق کشور هستیم، گفت: از مجموع مقالات ارسالی 80 درصد مقالات پذیرفته شده مربوط به دانشگاه های شرق کشور و 20 درصد از سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور خواهد بود.

 

سرپرست مرکز پژوهش‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه دانشگاه‌های شرق کشور شامل علوم پزشکی مشهد، بجنورد، اسفراین، سبزوار، نیشابور، تربت حیدریه، گناباد، بیرجند، زاهدان، زابل، ایرانشهر، خاش و دانشگاه آزاد اسلامی مشهد است، افزود: دانشجویان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی arcemss11.zaums.ac.ir مراجعه نمایند.

 

میری افزود: امسال ۱۵۰ مقاله از سراسر استان به این کنگره ارسال شد که ۱۴ مقاله به صورت سخنرانی و ۷۵ مقاله جهت ارائه به صورت پوستر پذیرفته شدند.

 

وی با اشاره به اینکه تعداد مقالات ارسالی از رشد قابل توجهی نسبت به کنگره سال قبل برخوردار بوده است، تصریح کرد: ۵۰ درصد مقالات دریافت شده از سطح علمی و تحقیقاتی خوبی برخوردار بودند که جهت ارائه پذیرش شدند.

 

سرپرست مرکز پژوهش‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تاکید بر اینکه تلاش مرکز پژوهش های دانشجویی وارد کردن نتایج تحقیقات کاربردی دانشجویان دانشگاه های علوپزشکی به حیطه عمل است، گفت: عرصه های مورد نیاز برای انجام تحقیقات دانشجویی مشخص شده اند و دانشجویان علاقمند می توانند با ورود به این حیطه ها گام مهمی در راستای تولید علم در دانشگاه بردارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار