به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، تیمور علی عسگری امروز در اجلاسیه سراسری اتحادیه دوم تشکلهای اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد، سازمان اسلامی دانشجویان ایران(سادا) که در هتل ارس این شهر برگزار شد، با اشاره به اینکه از 14 سالگی با رهبر معظم انقلاب آشنا بودم، گفت: در آن دوره رهبر انقلاب برای کمک به سیل زدگان خراسان شمالی از جانب امام نماینده شده بودند.
نماینده پارلمانی دانشگاه آزاد کشور با بیان این نکته که تشکیل حزب جمهوری اسلامی ایران در منزل مقام معظم رهبری پی ریزی شد، گفت: من از ابتدای تاسیس این حزب به عضویت آن درآمدم و به قدری به این حزب تعلق خاطر داشتم که زمانی که امام(ره) فرمودند یا کار حزبی و تشکیلاتی و یا فعالیت در سپاه، که من فعالیت در حزب را برگزیدم.
حجت الاسلام عسگری تصریح کرد: هنگامی که در صدد تاسیس این حزب برآمدیم طاهری خرم آبادی به عراق سفر کرده و به امام (ره) گفتند که میخواهیم چنین حزبی را تاسیس کنیم، که امام(ره) در جواب عنوان کردند، در حال حاضر زمان آن فرا نرسیده است؛ اما به محض پیروزی انقلاب اسلامی و آمدن امام(ره) به ایران ایشان اجازه تشکیل جزب را دادند و عنوان کردند امروز زمان تشکیل این حزب است.
وی با اشاره به اینکه این حزب ابتدا با حضور رهبر معظم انقلاب، شهید بهشتی، باهنر، هاشمی رفسنجانی و موسوی اردبیلی تشکیل شد، خاطرنشان کرد: در ابتدای انقلاب سه تن از این افراد؛ ترور نافرجام شدند.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد کشور ادامه داد: در آن دوره مرحوم بهشتی در مسجد چهار مردان قم درسهای تحلیل سیاسی تدریس میکرد و سازمان مجاهدین خلق نیز تدریس شناخت انبیا را کنار گذاشته و عنوان کرده بودند که این مبانی دیگر جزو مانیفست ما نیست و جزوات انسان پس از مرگ را بین اعضای خود پخش میکردند که خلاصه آن جزوات این بود که ما پس از مرگ جزئی از او میشویم، این در حالی است که طبق مبانی اسلامی انسان پس از مرگ در برزخ به سر میبرد و جزئی از خدا نمیشود.
حجت الاسلام عسگری افزود: روزی در همان دوران با یکی از مجاهدین خلق به مناظره در رابطه با این اعتقادشان برآمدم از او پرسیدم دلیل بیاورید که انسان پس از مرگ جزئی از خدا میشود. این فرد در جواب گفت بگذارید با مسعود رجوی تماس بگیرم و از او بخواهم چرا این سخن را مطرح کرده و استدلال بیاورد.
وی تصریح کرد: در جواب این گفته او پاسخ داد حرف شما مانند عملکرد ملا نصرالدین میباشد. «ملا روزی نامهای مینویسد و میگوید برای نوشتن این نامه باید دو اجرت به من بدهید اول اینکه این نامه را نوشتم و دوم اینکه باید برای مخاطب آن را معنی کنم». حال گفته شما نیز همین گونه است باید به رجوی دو اجرت دهیم هم به دلیل نوشتن این تفکر و هم به دلیل معنا کردن آن!!.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه قویترین مجلس پس از انقلاب مجلس اول بود، بیان داشت: این مجلس به قدری قوی بود که حتی استیضاح و برکناری بنی صدر را در این مجلس شاهد بودیم.
حجت الاسلام علیعسگری در ادامه به ویژگیهای شخصیتی شهید بهشتی پرداخت و گفت: بهشتی فردی بود که درصدد به فعل در آوردن استعدادهای بالقوه بود و خطاب به روحانیون میگفت چنانچه میخواهید بین دانشگاه و حوزه وحدت ایجاد کنید زمانی که میخواهید به دانشگاه بروید لباسهای روحانیت خود را درآورید به همین دلیل ما نیز با کت و شلوار به دانشگاه میرفتیم.
وی سلیمالنفس بودن و تشکیلاتی کار کردن را از دیگر ویژگیهای شهید بهشتی خواند و تصریح کرد: شهید بهشتی به مقوله توجه به امر ولایت فقیه و پیروی از سخن ایشان تاکید داشت؛ به طوری که میگفت چنانچه من در تشکیلات سخنی را عنوان کردم و حضرت امام(ره) چیز دیگری گفتند سخن مرا به دیوار بزنید، چراکه ما باید در خط ولایت فقیه حرکت کنیم.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد کشور ضمن تاکید بر این مطلب که اندیشه بهشتی ترویج صحیح ولایت بود و نه تملق، خاطرنشان کرد: اصولگرایی و اصلاح طلب با هم باید باشد ما که نمیتوانیم اصولی مانند خدا، قیامت و دیگر اصول را کتمان کنیم و بگوییم وجود ندارد هماهنگی باید حول محور ولایت باشد. نمیتوان به هر کسی تهمت زد و بعد عنوان کرد من یار شاطر هستم و وجود چنین افرادی که تصور میکنند رهبری در انحصار آنان است و عنوان میکنند «اکنون که مشاهده میکنید رهبری، هاشمی رفسنجانی را بار دیگر به عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزیدند از روی مصلحت و ناچاری بوده است»!
وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: تعهد دانشگاه آزاد کمک و یاری دولت است؛ به همین دلیل حتی یک ریال هم پول از دولت دریافت نمیکنیم. این دانشگاه ۱۰۰ هزار نفر را حقوق میدهد، حال تصور کنید که دولت مجبور باشد به این ۱۰۰ هزار نفر حقوق پرداخت کند چه بار مالی بر دوشش خواهد افتاد؟!.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد کشور ادامه داد: این دانشگاه توانسته ۲۵میلیون متر فضاسازی کند که یک میلیون متر آن فضای مسقف است، همچنین دارای ۷۰ هزار نفر عضو هیات علمی نیمه وقت و تمام وقت است.
حجت الاسلام عسگری در ادامه به نقد مدیریت تمرکز گرایانه پرداخت و گفت: امروزه در دنیا مدیریت تمرکزگرایانه به دلیل فساد بالایی که دارد منسوخ شده است؛ اما برخی هنوز به این مدل مدیریت توجه دارند.
وی یادآور شد: در دوره احمدی نژاد توجه به امکانات و نیاز کشور ۲۸۰۰دانشگاه احداث شد، در حالی که تعداد استاد در این دانشگاهها یک به ۳۰۰ دانشجو بود. عنوان میکردند به دانشجویان از راه دور علم آموزی میکنیم و نام آن را پیام نور گذاشتند، آیا میتوان به دانشجویی که باید آزمایشگاه بگذراند و در کارگاه آموزش ببیند از راه دور آموزش داد؟.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد کشور در بخش دیگری اقتدار نظام را در تولید علم دانست و گفت: من عزت و اقتدار نظام را در تولید علم میدانم و امروز دانشگاه آزاد در تولید علم رتبه نخست کشور را دارد.
حجت الاسلام عسگری تاکید کرد: برخی اقدامات تحقیر آمیز افراد خلاف سند علم و فناوری است که رهبری ابلاغ کردهاند.