گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی*بازخواني حوادث و رويدادهاي مهم گذشته و عبرت گرفتن از اين رويدادها براي همه مسلمانان امري ضروريست. چرا كه بنا به گفته اميرالمومنين علي (ع) يكي از ويژگي هاي انسان با بصيرت عبرت گرفتن از حوادث تاريخي است.
بازخواني وقايع انتخابات رياست جمهوري سال ۱۳۸۸ يادآورحوادث تلخ و ناگواري است كه دل هر دردمند مسلمان را به درد مي آورد، حوادثي كه يادآور ظلم بزرگ برخي خواص به انقلاب اسلامي بود.
شايد خود مسببان فتنه متوجه ظلمي كه به انقلاب اسلامي مي شد، نبودند يا شايد هم وعده هاي توخالي برخي كشورهاي غربي چشم و دل آنها را كور كرده بود. ولي با اين حال آنچه كه براي همه آشكار شده است برنامه ريزي فتنه اي بود كه از مدتها قبل در دستور كار كشورهاي غربي بود كه بايد در سال ۸۸ عملي مي شد.
حضور رييس جمهور اسبق(م.خ) پاي صندوق راي و حضور در جمع خبرنگاران و تبريك گفتن پيروزي انتخابات به يكي از سران فتنه(م.م) از آغاز يك فتنه بسيار خطرناك خبر مي داد.
با اعلام نتايج آرا و پيروزي محمود احمدي نژاد در انتخابات اولين بيانيه فتنه گران در رد نتيجه انتخابات صادر شد بيانيه اي كه آشكارا مردم را براي شورش عليه نظام جمهوري اسلامي دعوت كرد.
مقام معظم رهبري نيز در پيامي خطاب به ملت ايران ضمن تبريك درپي حضور حماسي مردم در دهمين انتخابات رياست جمهوري به ملت ايران نسبت به برخي اتفاقات هشدار دادند و فرمودند:
گمان بر اين است كه دشمنان بخواهند با گونههائي از تحريكات بدخواهانه، شيريني اين رويداد را از كام ملت بزدايند. به همه آحاد مردم و بويژه جوانان عزيز كه سرزندهترين نقشآفرينان اين حادثهي شورانگيز بودند، توصيه ميكنم كه كاملاً هشيار باشند. همواره بايد شنبهي پساز انتخابات، روز مهرباني و بردباري باشد. چه طرفداران نامزد منتخب و چه هواداران ديگر نامزدهاي محترم، از هرگونه رفتار و گفتار تحريكآميز و بدگمانانه پرهيز كنند. رئيس جمهور منتخب و محترم، رئيس جمهور همهي ملت ايران است و همه و از جمله رقيبان ديروز بايد يكپارچه از او حمايت و به او كمك كنند. (۱۳۸۸/۰۳/۲۳/ دفتر مقام معظم رهبري)
و اين شروعي بود كه با راهپيمايي غيرقانوني آشوبگران در روز ۲۵ خردادماه سال ۸۸ به اوج خود رسيد كه بسياري از سران اصلاح طلب همچون فائزه هاشمي، مجيد انصاري و غلامحسين كرباسچي و بسياري از افراد شاخص اصلاح طلب آن را همراهي كردند، آشوبي كه در آخر منجربه آتش كشيدن بسياري از وسايل نقليه و اموال عمومي و شخصي شد.
و اين آخرين آشوب نبود بلكه در ۳۰خرداد آشوبگران دوباره به خيابان ها آمدند. و ماجراي ۲۵ خرداد دوباره تكرار شد.
برخي سران فتنه كه به هشدارهاي مقام معظم رهبري بي توجهي ميكردند و بي شرمانه با حضور در كنار خانواده هاي متهمان درخواست رسيدگي به اعتراضات مردم را از مقام قضايي داشتند.
خواصي كه با پيشنهاد رفراندوم و همه پرسي از مردم سناريوهاي غرب را آشكار مي كردند. سناريويي كه با اعترافات محمدعلي ابطحي در دادگاه ديگر براي هيچ انسان مبصري شك و ترديدي از دست داشتن كشورهاي غربي در آشوبهاي فتنه نداشت و مثلث حامي تقلب براي همه عيان شد. به طوري كه طرفداران جنبش سبز با آشكار شدن ابعاد ماجرا به حداقل رسيدند به گونه اي كه حتي اين آشوبگران براي پنهان نگه داشتن تعداد اندك خود با حضور در راهپيمايي روز قدس و همچنين عاشوراي حسيني با سوت و كف و شعارهايي بر ضد نظام سعي در فريب مردم در رسانه هاي بيگانه را داشتند.
اين اقدامات در حالي رقم مي خورد كه سران فتنه و سران اصلاح طلب كه خود را ديندار مي دانستند نسبت به اين اهانت ها موضعي نگرفتند.
اما ديگر با توهين هاي آشوبگران نسبت به مقدسات مردم و و اهانت به سيد و سالار شهيدان در روز عاشورا و به آتيش كشيدن برخي حسينيه ها و مساجد خون ملت فهيم و با بصيرت ايران اسلامي نيز در روز 9 دي ماه سال 88 به جوش آمد و اين فتنه و خيانت بزرگ به ملت ايران با مديريت الهي و رهبر معظم انقلاب به ايستگاه آخر رسيد و براي همه آشكار شد كه انتخابات بهانه است و اصل نظام و ولايت فقيه نشانه گرفته شده است.
رهبر معظم انقلاب نيز در ديدار مردم قم در سالگرد قيام نوزدهم دى ماه در باره حماسه بزرگ۹ دي فرمودند:
روزهاي سال، به طور طبيعي و به خودي خود همه مثل همند؛ اين انسانها هستند، اين ارادهها و مجاهدتهاست كه يك روزي را از ميان روزهاي ديگر برميكشد و آن را مشخص ميكند، متمايز ميكند، متفاوت ميكند و مثل يك پرچمي نگه ميدارد تا راهنماي ديگران باشد. روز عاشورا - دهم محرم - في نفسه با روزهاي ديگر فرقي ندارد؛ اين حسين بن علي (عليه السّلام) است كه به اين روز جان ميدهد، معنا ميدهد، او را تا عرش بالا ميبرد؛ اين مجاهدتهاي ياران حسين بن علي (عليه السّلام) است كه به اين روز، اين خطورت و اهميت را ميبخشد. روز نوزدهم دي هم همين جور است، روز نهم دىِ امسال هم از همين قبيل است. نهم دي با دهم دي فرقي ندارد؛ اين مردمند كه ناگهان با يك حركت - كه آن حركت برخاسته از همان عواملي است كه نوزدهم دىِ قم را تشكيل داد؛ يعني برخاسته ي از بصيرت است، از دشمنشناسي است، از وقتشناسي است، از حضور در عرصه ي مجاهدانه است - روز نهم دي را هم متمايز ميكنند.
مطمئن باشيد كه روز نهم دىِ امسال هم در تاريخ ماند؛ اين هم يك روز متمايزي شد. شايد به يك معنا بشود گفت كه در شرائط كنوني - كه شرائط غبارآلودگىِ فضاست - اين حركت مردم اهميت مضاعفي داشت؛ كار بزرگي بود. هرچه انسان در اطراف اين قضايا فكر ميكند، دست خداي متعال را، دست قدرت را، روح ولايت را، روح حسين بن علي (عليه السّلام) را ميبيند. اين كارها كارهائي نيست كه با ارادهي امثال ما انجام بگيرد؛ اين كار خداست، اين دست قدرت الهي است؛ همان طور كه امام در يك موقعيت حساسي - كه من بارها اين را نقل كردهام - به بنده فرمودند: «من در تمام اين مدت، دست قدرت الهي را در پشت اين قضايا ديدم». درست ديد آن مرد نافذِ بابصيرت، آن مرد خدا.
فتنه سال ۸۸ با همه آن تلخي ها درس و عبرتي بود براي همه و از آثار و بركات اين فتنه رو شدن دست بسياري از افراد كه نان و نمك انقلاب را خوردند و تيشه به ريشه خودشان زدند و اين پايان فتنه ۸۸ بود اما آيا باز هم فتنه اي در كار خواهد بود؟
قطعا دشمنان اسلام دست از كار نمي كشند و با شكست فتنه سال ۸۸ به دنبال ضربه زدن به اصل ولايت فقه هستند و به دنبال حيله اي جديد به نام شوراي شدن رهبر هستند.
در شرايطي كه بايد پشتيبان ولايت فقيه بود تا به مملكت آسيبي نرسد عده اي با مطرح كردن شورا به دنبال حذف ولايت فقيه در كشور هستند، آيا مگر مي شود در يك جامعه اي كه خود از ولايت فقيه برخوردار است يك شورا به جاي آن نقش ولي فقيه را بر عهده داشته باشد شايد كمترين آسيبي كه بر پيكره نظام جمهوري اسلامي وارد مي كند هماهنگي و اتحاد و وحدت به وجود آمده را مورد هدف قرار مي دهد و راه را براي نفوذ دشمن هموارتر مي كند.
امروز هم ملت فهيم و با بصيرت ايران بار ديگر بايد راه هاي نفوذ دشمن را شناسايي كنند و در مقابل نفوذ دشمن ايستادگي كنند و همواره پرچم ولايت فقيه را تا ظهور حضرت ولي عصر (عج) بالا نگه داشته تا وعده الهي تحقق يابد.
محمد باقری-فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.