گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی: نهم دی، روز بصیرت نامگذاری شده است، .بصیرتی که مختص نهم دی ماه ۱۳۸۸ نبوده ونیست و نخواهد بود، .چرا که به قول قدیانی بصیر،آن سال،۱۳۸۸ نبود بلکه سال هزاروسیصد و اشک بود.
تاریخ هرگز فراموش نمیشود، روزی که مجددا برگی از کتاب جمهوریت یا اسلامیت به نویسندگی خواص بی بصیرت و مرکزیت انتشارات تل آویو و آمریکا وانگلیس ورق خورد.
سالی که در آن کسانی که خود را خط امامی میپنداشتند درآن موقعیت خطیر یا به دشمن پناه بردند یا با انقلاب مواجه شدند یا خواستند به انقلاب ضربه بزنند.
خواصی که بخاطر جهالت، خیانت وانتقام گیری از انقلاب و شخصیت های ارزشی انقلاب دست به چنین کاری زدند و ما هیچوقت سکوت خواص را فراموش نخواهیم کرد.
آنها فراموش کردند که هرچند با قدرتهای جهان یکی شوند و بخواهند حکومت امپریالیستی خود را به مردم تحمیل کنند، هنوز هستند فرزندان روح ا... که با خون خود ثابت میکنند که تنها ابر قدرت یکی ست و آن نیست جز خدای قادر، که در روز نهم دی ماه ثابت کرد پیروزی جبهه حق هرچند در اقلیت باشند با اوست،«تعز من تشا و تزل من تشا».
به وضوح این آیه را در روز تاریخی ۹ دی دیدیم.اما این روز نباید در تقویم ها حک شود، بلکه باید در تفکر، در عمل، هر روز سرمشق شود، چرا که ما دو انتخابات مهم پیش رو داریم. ما در سال۸۸ که هنوز نه صحبت ازآمریکا و انگلیس بود چنان گردوخاک ها دیدیم، پس باید بصیرتمان صدچندان شود. چرا که افتتاح رسمی سفارت انگلیس را در ایران داشتیم،رفت وآمد آمریکایی ها به داخل کشور و و و..
دوکشوری که به عنوان کانون اصلی فتنه۸۸ بودند.حال که ما در برهه ای از زمان قرارگرفته ایم که انتخابات مجلس و خبرگان رهبری را پیش رو داریم، تاریخ را اینه عبرت قرار دهیم.
افراد را مطابق بر سوابق و ادعا وچهره ولباس انتخاب نکنیم، ملاک حال افراد است و تابعیت علمی وعملی از ولایت فقیه و قانون اساسی را معیار انتخاب افراد قراردهیم.چرا که شمر هم جانباز جنگ صفین بود وتامرز شهادت نیز پیش رفت، اما درآخر مقابل امام زمان خودش ایستاد؛ تشنه قدرت بودن با شیفته خدمت بودن متفاوت است.
محمدی پور –فعال دانشجویی
نتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.