به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت روابط عمومي دانشگاه ایلام، مراسم افتتاح سيمولاتور، دستگاه شبيه سازي سيستم هاي قدرت و آزمايشگاه شبکه هاي هوشمند توزيع برق با حضور رضايي، معاون منابع انساني و تحقيقات شرکت توانير؛ علياکبري، رئيس دانشگاه ايلام؛ شيرخاني، مدير عامل شرکت توزيع نيروي برق ایلام، اعضاء هيأت علمي، دانشجويان و مديران در سالن جلسات مهندس ثابتي دانشکده فني و مهندسي دانشگاه ايلام برگزار شد.
محمد علي اکبري، رئيس دانشگاه ايلام گفت: دانشگاه ايلام بنا به ماموريت و هدف خود از يک دانشگاه نسل اول که تنها توزيع کننده علم باشد خارج شده و در مسير حرکت به سوي دانشگاه نسل سومي می باشد.
وی ادامه داد: امروزه که ملاک علمي بودن دانشگاه ها و برتري اساتيد آنان تعداد مقالات isi و توليد مقاله در کشور است، دانشگاه ايلام اين امر را مأموريت ندانسته و درصدد است به عنوان يک دانشگاه نسل سوم تعامل خود با جامعه را افزايش دهد.
رئیس دانشگاه ايلام این مرکز آموزش عالی را به عنوان يک ثروت ملي در خدمت مديريت استان قلمداد کرد و گفت: امروز در زمينه ارتباط با صنعت از امضاء گذشتيم و به مرحله اجرا رسيده ايم.
علی اکبری با اشاره به استعداد و توانايي دانشجويان اين دانشگاه در زمينه فني و صنعتي بيان کرد: گروه برق دانشگاه ايلام آمادگي اجراي کارهاي مشترک با شرکت توزيع نيروي برق را داراست و دانشگاه در اين حوزه از هيچ کمکي دريغ نخواهد کرد.
در ادامه، هادي شيرخاني، مدير عامل شرکت توزيع برق استان ايلام، گفت: در باب ارتباط دانشگاه با صنعت، ارتباط فرهنگي بيشتر از فني احساس مي شود زيرا يکي از چالش هاي صنعت برق مقوله تلفات انرژي است که با جهاد فرهنگي قابل رفع است.
وی با اشاره به اقتصاد مقاومتي به عنوان يکي از تأ کيدات مهم رهبري و از مقوله هاي مهم روز کشور، خاطرنشان کرد: با داشتن دشمنان قسم خورده ضرورت وجود هم افزايي و تعامل ميان صنعت و دانشگاه و بهره گيري از علم دانشمندان و تلاش صنعتگران براي داشتن ايراني آباد ضروري است.
مدير عامل شرکت توزيع برق استان ايلام اضافه کرد: در باب ارتباط دانشگاه با صنعت، ارتباط فرهنگي بيشتر از فني احساس مي شود زيرا يکي از چالش هاي صنعت برق مقوله تلفات انرژي است که با کار فرهنگي قابل رفع است.
شیرخانی گفت: مديريت مصرف و بهينه سازي مصرف انرژي مواردي است که همکاري و تعاملات جدي تر و هدفمند تري را مخصوصا در حيطه رسانه نيازمند می باشد.
وي خاطر نشان کرد: با توجه به اينکه صنعت نيازمند پاسخ گيري مناسب سؤالات و مجهولات خود از طريق علم و تخصص است لذا جذب نيروي انساني متخصص و کا دان در اين زمينه راهگشا خواهد بود.
مدير عامل شرکت توزيع برق استان ايلام با توجه به نياز استان در جذب نيروي انساني متخصص به استخدام بيش از ۲۰ نفر از دانشجويان فارغ التحصيل دانشگاه ايلام اشاره کرد و گفت: نيروي کيفي، دانش آموخته، با سواد و همچنين با تجربه گره از کار و مشکلات رفع مي کند.
رضايي، معاون منابع انساني و تحقيقات شركت توانير در پایان اين مراسم گفت: صنعت برق استراتژي خود را در حمايت از پژوهش و پژوهشگران قرار داده و اين موضوع محور اصلي و استراتژي اصلي فعاليت ها و اقدامات اين شرکت است.
وی با اشاره به اهميت دانشگاه در راستاي پويايي صنعت، خاطرنشان کرد: لازمه توسعه هر کشوري علم و معرفت و دانش و تجربه است که متاسفانه اين دو مقوله در کشور ما از هم فاصله گرفته و ارتباط قابل قبولي ندارند که بايد تلاش کنيم با يک ارتباط منطقي ميان صنعت و دانشگاه اين مشکل برطرف شود.
معاون منابع انساني و تحقيقات شركت توانير با اشاره به برگزاري همايش هاي صنعت و برق و شرايط خاص و متفاوت اين همايش و کنفرانس ها، گفت: در کنفرانسي که بر محور صنعت و برق برگزار مي شود تحقيقات و مقالاتي حق شرکت خواهند داشت که بعد تحقيقاتي داشته باشند و منتج به محصول تحقيقاتي شده و کار مشترک صنعت و دانشگاه باشد.
رضایی اضافه کرد: در نمايشگاه هاي صنعت و برق هم که در حال برگزاري است طرح هايي مورد توجه قرار گرفته و ارائه خواهند شد که بتوانند مشکلي از اين حوزه رفع کنند.
وي با توجه به انتظارات متقابل صنعت و دانشگاه تصریح کرد: شرکت توزيع نيرو همواره در ارتباط با دانشگاه و همکاري علمي و تحقيقاتي از هيچ کمکي دريغ نکرده است.
معاون منابع انساني و تحقيقات شركت توانير با اشاره به اعطاء سيستم هاي شبيه ساز به دانشگاه ها و جلوگيري از عدم تجمع آنها در مرکز، تصريح کرد: دانشجويان و افراد متخصص بايد با راه اندازي اين سيستم ها در مراکز دانشگاهي از نحوه عملکرد و نقاط ضعف اگاهي يافته و گزارش اقدامات را به شرکت توزيع اعلام کنند تا سرويس دهي مناسب صورت گيرد.
رضایی با اشاره به راه اندازي دفاتر صنعت در دانشگاه يادآور شد: در اين دفاتر بر تعامل بيشتر اين دو حوزه و تبادل اطلاعات مورد نياز تآکيد فراوان شده است.
رضايي با اشاره به اعطاء کرسي استادي به اساتيد دانشگاه ها که در راستاي ارتباط صنعت ودانشگاه منشأ اثر هستند، عنوان کرد: عقد تفاهم نامه ها و پروژه هاي تحقيقاتي با اولويت دادن به طرح هاي تحقيقاتي صنعت برق و حمايت از پايان نامه هاي اين حوزه از اقدامات انجام گرفته در معاونت منابع انساني شرکت توانير است.
وي به بهره برداري از سامانه تحقيقات برق (ساتاپ) اشاره و تأکيد کرد: اقدامات انجام گرفته و جمع آوري بانک اطلاعات کامل محققين، پروژه هاي تحقيقاتي، اولويت هاي پژوهشي و کوتاه کردن فرآيند ثبت و درخواست همه در جهت رفع مشکلات اين حوزه است.