آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۹۰۰۲
کنعانی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

آمریکا از ورود نظامیان خود به خلیج‌فارس به‌دنبال محک هماهنگی دولت با نیروهای مسلح بود

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: در بازه زمانی فعلی برای آمریکا مهم بود که شاهد آن باشد که دولت ایران تا چه اندازه با نیروهای مسلح هماهنگ است.

حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل خاورمیانه و دبیر انجمن بین الملل ضد صهیونیست در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به دستگیری نظامیان آمریکایی در خلیج فارس و اعتراف رسانه های غربی مبنی براینکه ایران آمریکا را تحقیر کرد گفت: سناریویی که در منطقه جلو رفت در حقیقت توسط سعودی ها پیگیری می شد آنها قصد داشتند 11 سپتامبر دیگری در خلیج فارس ایجاد  و به این واسطه آمریکا و اسرائیل را وارد این منطقه کنند.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به اینکه حضور ناوچه های جنگی آمریکا در منطقه چند حالت دارد افزود: حالت اول آن است که برمبنای ادعای خودشان این ورود اشتباه بوده است در حالی که این امر بعید است و آنها به دنبال تست قدرت نظامی جمهوری اسلامی بودند.

وی حالت دوم را این طور دانست که آمریکایی ها به دنبال آن بودند که در آستانه اجرای برجام بحرانی را در رابطه ایران و آمریکا ایجاد کنند و عربستان سعودی به دنبال این اتفاق بود.

 

دبیر انجمن بین الملل ضد صهیونیست عملکرد سپاه را واکنشی مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: سپاه  پاسداران با این اقدام واکنش سریع و حساب شده خود را به رخ جهان کشید و با هماهنگی با دولت اقدامی هوشمندانه انجام داد و درحقیقت با یک نرمش قهرمانانه قائله را ختم به خیر کرد.

 

کنعانی مقدم با تاکید براینکه این اقدام سپاه موجب تقویت جمهوری اسلامی شد تصریح کرد: در بازه زمانی فعلی برای آمریکا مهم بود که شاهد آن باشد که دولت ایران تا چه اندازه با نیروهای مسلح هماهنگ است.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: سعودی ها بعد از بیانیه اتحادیه عرب در خصوص جزایر خلیج فارس دنبال این بودند که به بهانه خارج کردن این جزایر از دست ایران پای نهادهای بین المللی و آمریکا را به منطقه باز کنند که با اقدام هوشمندانه سپاه و دولت جمهوری اسلامی عملا این نقشه آنان نقش برآب شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۶
سپاه متشکریم...........غرور ملی مان را حفظ کردید.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار